Αλεξάνδρου για Τούνη: «Πώς πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας νέος άνθρωπος»

Ενοχλημένος ο σύντροφος της influencer με τα σχόλια για το πένθος της

Τα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο της μητέρας της είπε χθες η Ιωάννα Τούνη μέσα από μερικά stories στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε αυτά τα βίντεο η γνωστή influencer ξεσπά σε κλάματα για τον θάνατο της μητέρας της αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη δημόσια εμφάνισή της στον Επιτάφιο τη Μ. Παρασκευή στη Ναύπακτο.

Τα Instastories της Ιωάννας προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αμέσως μετά, ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια προς την αγαπημένη του αλλά και σε όσα έμαθε από τη μητέρα της, η οποία δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Τούνη: Συγκλονίζουν τα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο της μητέρας της

To σχόλιο του Αλεξάνδρου στην ανάρτηση της Τούνη: «Είδα τι μαμά έχεις…»

τουνη

«Στην αρχή της εκπομπής, έμπαινα σε μια διαδικασία να ασχολούμαι με το τι γράφουν. Για μένα πλέον, έχει πάψει αυτό. Δεν μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους και κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, από ψεύτικα προφίλ, έχουν χτίσει έναν δικό τους μικρόκοσμο και τους απασχολεί μόνο το γεγονός τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος.

Για κάποιον άνθρωπο που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο… Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο; Πώς πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας νέος άνθρωπος. Επειδή έχω γνωρίσει τη μητέρα της, ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση και τα λίγα λόγια που της έλεγε ήταν “σε παρακαλώ φύγε από εδώ μέσα, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ. Η δουλειά σου είναι εκεί έξω και να κάνεις αυτό που πραγματικά θες”.

Εγώ γενικά αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα είναι κάθε μέρα όλη μέρα μαζί τους. Η μητέρα της Ιωάννας με έβαλε σε διαφορετικές σκέψεις για το πώς πρέπει να είμαστε με την οικογένειά μας.

Πήγαμε στον Επιτάφιο, δεν καταλαβαίνω… Είναι ένας άνθρωπος που αυτή είναι η δουλειά του, τι να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά του. Είναι λογικό επειδή είναι η δουλειά της αυτή να έχει όλα τα σχόλια, είναι δεκτά όλα τα σχόλια αλλά δεν μπαίνουμε πλέον σε καμία διαδικασία ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα να ασχολούμαστε» είπε έντονα συναισθηματικά φορτισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top