Τούνη: Συγκλονίζουν τα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο της μητέρας της

To ξέσπασμα της influencer για όσους την κατακρίνουν

Με ένα συγκινητικό κείμενο και στη συνέχεια με ένα βίντεο εξέφρασε το βαρύ της πένθος η Ιωάννα Τούνη για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Τρίτη μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ιωάννα Τούνη: Πέθανε η μητέρα της - Στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η γνωστή influencer δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση μέχρι τώρα, αφού βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Το απόγευμα της Τετάρτης έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της. Με ένα κείμενο που έγραψε απευθυνόμενη στη μητέρα της, της εξέφρασε το δικό της «ευχαριστώ» για όλα όσα την έμαθε. Την ανάρτηση συνόδευσε με μια τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια.

«Μανούλα μου…
Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή! Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα!!! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω -ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» & την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα. Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί! Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους & γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα! Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα! Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ & ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ…. Δεν λέω αντίο! Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα… και πως μέχρι τότε θα με προσέχεις από ψηλά.… Σου υπόσχομαι να μην χάσω το χαμόγελο μου, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη, να ζω την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία & να αγαπώ αληθινά και ολοκληρωτικά, όπως μου έμαθες εσύ!
ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της καθώς τη μεγάλωσε μόνη της και φρόντιζε να στέκεται πάντα στο πλευρό της σε κάθε δύσκολη στιγμή. 

Ιωάννα Τούνη: Η δυνατή σχέση με τη μητέρα της και ο θάνατος του πατέρα της

Τούνη: Συγκλονίζει η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της

Στη συνέχεια ανέβασε κάποια βίντεο στα Instastories της μιλώντας στην κάμέρα και εξηγώντας στους followers της τον λόγο που έχει χαθεί από τα social media τις τελευταίες δέκα ημέρες. 

Στα stories αυτά, η Ιωάννα δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυα της και μίλα για το πένθος αλλά και για την επιλογή της να εκφραστεί όπως θέλει σχετικά με αυτό, να βγάλει τα μαύρα ρούχα και να είναι χαμογελαστή, έτσι όπως θα ήθελε να τη βλέπει η μητέρα της. 

«Ας πενθήσει ο καθένας όπως θέλει και όπως νιώθει. Εγώ αυτό που έχω να πω σαν Ιωάννα και αυτό που σκέφτομαι εγώ για μένα είναι ότι το μόνο που θα θελε η μαμά μου για μένα θα ήταν να με βλέπει χαρούμενη, να με βλέπει να κάνω πράγματα, να εξελίσσομαι, να βγαίνω έξω, να έχω τους ανθρώπους μου δίπλα μου, να μην τους απομακρύνω, να μην κάθομαι να κλαίω μέσα στο σπίτι… Δεν θέλει καμία μαμά κάτι τέτοιο για το παιδί της και η δικιά μου δεν θα ήθελε σίγουρα κάτι τέτοιο.

Αυτές τις μέρες μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια. Αλήθεια, δεν το καταλαβαίνω…», είπε φανερά δυσαρεστημένη και συγκινημένη η Ιωάννα. 

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη: Στη Ναύπακτο με τον Αλεξάνδρου μετά την απώλεια της μαμάς της
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top