Ιωάννα Τούνη: Πέθανε η μητέρα της - Στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Βαρύ πένθος για την influencer - H ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Τούνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της σε ηλικία 68 ετών τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ιωάννα Τούνη: Η δυνατή σχέση με τη μητέρα της και ο θάνατος του πατέρα της

Την είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Μ. Τρίτης μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα»: 

«Να ξεκινήσουμε με μια δυσάρεστη είδηση, να πούμε συλληπητήρια και κουράγιο και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η μητέρα της που εδώ και λίγους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε η Ιωάννα στη ζωή, καθώς με τον πατέρα της δεν έχει επαφή. Ήταν μαζί της συνέχεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από το Just πριν λίγους μήνες, τότε δεν ήθελε να πει τον λόγο. Όλο αυτό το διάστημα ήταν διακριτικά δίπλα της.

Μας πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης και μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται ότι έτσι έγινε. Δύναμη και κουράγιο», είπε η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Τούνη με τη μητέρα της, Τάνια

Η μητέρα της γνωστής influencer εδώ και αρκετό καιρό αγωνιζόταν να κρατηθεί στη ζωή και η Ιωάννα ήταν στο πλευρό της. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε ταξιδέψει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξει τη σύντροφό του.

Αλεξάνδρου - Τούνη

Ιωάννα Τούνη: Η δημόσια ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Μάλιστα, τη Μ. Δευτέρα η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο Instagram της story μέσα από το νοσοκομείο, γράφοντας:

«Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!».

Ιωάννα Τούνη στο νοσοκομείο για τη μητέρα της

Στις αρχές Ιανουαρίου η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας της. Με δάκρυα στα μάτια, είχε αποκαλύψει μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, πως η μητέρα της πάσχει από καρκίνο. Η ίδια είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US και τότε ο Νίκος Κοκλώνης είχε ανακοινώσει ότι «η Ιωάννα αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, υπάρχει ένα θέμα υγείας, οικογενειακό».

Η Ιωάννα Τούνη, ανεβάζοντας ένα βίντεο στα social media, είχε πει χαρακτηριστικά: «Είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου. Δυστυχώς, τη βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του Covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες». 

Παράλληλα, πάνω στο βίντεο είχε γράψει: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου».

Να σημειωθεί ότι η Ιωάννα έχει μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα της και ο πατέρας της έχει πεθάνει. Οι γονείς της χώρισαν όταν η μητέρα της ήταν έγκυος. Όπως έχει πει η ίδια ο πατέρας της ζούσε στη Ρόδο και έχει ακόμα δυο παιδιά από δυο διαφορετικές γυναίκες. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top