MasterChef: Τα παράπονα της Ελισάβετ στους κριτές για τον Γιάννο

Τι είπε η αρχηγός της μπλε ομάδας

Άγχος, πίεση και παράπονα είχε η σημερινή δοκιμασία στο MasterChef αφού τα περιθώρια στενεύουν και έχουν μείνει πλέον μόνο 11 διαγωνιζόμενοι για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 

Καλεσμένη σε αυτή τη δοκιμασία, για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δυο ομάδων, είναι η Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, κ. Patrizia Falcinelli.

MasterChef: Ποια θα είναι τα πλεονεκτήματα των αρχηγών;

Οι δυο ομάδες χωρίστηκαν και ο Γιάννος έχοντας το πλεονέκτημα να διαλέξει πρώτος όλους τους παίκτες που θέλει στην ομάδα του άφησε στην Ελισάβετ τους πιο άπειρους.

Η Ελισάβετ ως αρχηγός της μπλε ομάδας προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, παρόλα αυτά όταν πήγαν οι κριτές να τη συναντήσουν εκείνη εξέφρασε τον προβληματισμό της. 

«Εντάξει, ας το καταπιώ κι αυτό. Η επιλογή των παικτών… Τίποτα δε μου άφησε, τους πήρε όλους. Εντάξει δεν τους αδικώ όμως, είναι οι καλύτεροι! Μαγειρεύουμε με την καρδιά μας αλλά δεν έχουμε μεγάλη μαγειρική εμπειρία. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρα θα χρειαζόμασταν λίγο τεχνική παραπάνω», είπε με παράπονο η Ελισάβετ.  
Ελισάβετ - MasterChef

Ελισάβετ 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top