Ο Συνήγορος: Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Στη 01:15 στο Star - ζωντανά και στο star.gr/tv

Το νέο επεισόδιο της κορεάτικης σειράς «Ο Συνήγορος» θα προβληθεί απόψε, Δευτέρα 4/4 στο Star, στη 01:15, αμέσως μετά το επεισόδιο του MasterChef 2022.

O Σιν Τσολ-Σικ κάνει μια πρόταση στον Παρκ Τζουνγκ-Γου, ο οποίος θέλει να μάθει τι είδε στο τελευταίο δωμάτιο.

Τα επεισόδια της σειράς «Ο Συνήγορος» μπορείτε να τα δείτε μετά την προβολή τους στην τηλεόραση και στο www.star.gr/tv/seires

O μαφιόζος, που είχε συλλάβει ο Παρκ Τζουνγκ-Γου και πλέον είναι συγκρατούμενοι, του λέει πως θα του αποκαλύψει τι γράφτηκε στο πάτωμα του κελιού τιμωρίας όταν του κάνει μια χάρη.

Εν τω μεταξύ, ο Παρκ Τζουνγκ-Γου θυμάται ότι κάποιος χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του τη νύχτα της δολοφονίας. Η Σο Ουν-Χιέ ερευνά τις προθέσεις του Κανγκ Τζουν-Χιούκ ενώ ο Τσα Μιν-Χο προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους φόβους του. Ο Παρκ Τζουνγκ-Γου κάνει μια σκληρή αποκάλυψη στον Γιουν Τε-Σου, τον αδελφό της νεκρής συζύγου του, σχετικά με την κόρη του, Παρκ Χα-Γιόν…

***Σημ: Στα κορεάτικα μπαίνει πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα σε 2 συλλαβές, π.χ. στο όνομα Παρκ Τζουνγκ – Γου, το «Παρκ» είναι το επίθετο και το Τζουνγκ – Γου είναι το όνομα του ήρωα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Συνήγορου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top