«Μεγαλύτερη σημασία έχει αυτή η ιερή πράξη παρά η νίκη»

Το MasterChef 2022 μαγειρεύει για 100 συνανθρώπους μας

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 2022, αφήνοντας την Κόκκινη Ομάδα χωρίς αρχηγό και τους συμπαίκτες του με έναν «κόμπο» στο στομάχι, αφού ο «μικρός», όπως τον αποκαλούσαν ήταν αγαπημένος τους φίλος και συμπαίκτης.

Η Ελπίδα Μορφούλη κατάφερε να κερδίσει στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και είναι εκείνη που σήμερα, θα διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της νέας Ομαδικής Δοκιμασίας και με τις επιλογές της θα επηρεάσει τις εξελίξεις.

Αυτή τη φορά, οι δυο ομάδες κατέφτασαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για μια  ξεχωριστή Ομαδική Δοκιμασία. 

ομαδικη δοκιμασια masterchef 2022

Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας «επιρροές που δέχτηκε η ελληνική κουζίνα εξ Ανατολάς», το MasterChef 2022 δείχνει για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη και το κοινωνικό του πρόσωπο, παίρνοντας μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για να προσφέρει θετικό αντίκτυπο στις ζωές προσφύγων, που έχουν στερηθεί τη ζεστασιά ενός ωραίου γεύματος και μαγειρεύει για 100 ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Στην Τεχνόπολη βρέθηκε η συντονίστρια του Διαπολιτισμικού Κέντρου Ένταξης του ΕΣΠ, ΠΥΞΙΔΑ κα Άννα Μερτζάνη, η οποία ήταν μαζί με τους συντελεστές του MasterChef από την πρώτη στιγμή και υποστήριξε τη δράση τους.

Όλοι οι παίκτες ενθουσιάστηκαν και συγκινήθηκαν με τη διαφορετική Ομαδική Δοκιμασία με κοινωνικό χαρακτήρα και εκτός από τα σωστά και νόστιμα υλικά, μεράκι και ποιότητα, έβαλαν στα πιάτα τους θαλπωρή και αγάπη, που ήθελαν να προσφέρουν σε όσους θα γεύονταν τις δημιουργίες τους.

«Μεγαλύτερη σημασία έχει αυτή η ιερή πράξη παρά το να νικήσουμε ή να χάσουμε» είπαν οι MasterChefs.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top