MasterChef 2022 Στέφανος: «Η Φανή δε θα αντέξει... »

Όσα είπε στο Breakfast@Star ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef

Δείτε τη συνέντευξη του Στέφανου στο Breakfast@Star

Το πιάτο του είχε αρκετές αστοχίες κι έτσι ο νεαρός μάγειρας από την Κύπρο αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το MasterChef 2022.

Αποχώρησε ο Στέφανος Σαμανής από το MasterChef - Βαρύ το κλίμα

Ο Στέφανος τα είπε έξω από τα δόντια στο Breakfast@Star

Το πρωί της Δευτέρας, ο Στέφανος μοιράστηκε την εμπειρία του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής στο Breakfast@Star, μιλώντας για όλους και για όλα.

Φυσικά δε γινόταν να μη σχολιάσει τον πολυσυζητημένο Δημήτρη, τον «Μπόμπαινα» όπως τον αποκαλούν και οι συμπαίκτες του, που οδήγησε την μπλε ομάδα σε ήττα.

«Ο Δημήτρης είναι καλός άνθρωπος, τον έχω γνωρίσει καλά, απλά το βγάζει με λάθος τρόπο… βγαίνει λίγο εριστικός. Φταίει ο Δημήτρης, φταίνε και οι υπόλοιποι. Πρέπει να κάνουν μια συζήτηση για να έρθει η ισορροπία», είπε σχετικά. «Ο Δημήτρης είναι απομονωμένος, αλλά όχι τόσο όσο νομίζει», συμπλήρωσε. 

«Χαμός» στην μπλε ομάδα με την ψηφοφορία για την αποχώρηση!

Πώς του φάνηκε σαν αρχηγός; «Είχε δίκιο… ζητούσε, μιλούσε αλλά δεν τον άκουγαν. Αλλά έκανε λάθος, έπρεπε να πάρει πάνω του την ευθύνη και να βγει αυτός στον τάκο. Ήταν λογικό ότι θα τον ψηφίσουν όλοι», απάντησε.

Ο μάγειρας από την Κύπρο δεν έκρυψε τη στήριξη του στο πρόσωπο του «Μπόμπαινα»

«Πιστεύω ότι έχει δίκιο ο Δημήτρης, αλλά όταν έχεις δίκιο και μιλάς παραπάνω από το κανονικό χάνεις το δίκιο σου» είπε, ενώ θεώρησε μεγάλο λάθος που έστειλε τη Φανή στην κόκκινη ομάδα. «Η Φανή ήταν ο πιο σκληρός κρίκος που μας ένωνε», δήλωσε. «Ο Δημήτρης το έκανε για να βγει αυτός καλύτερος αρχηγός από τη Φανή», πρόσθεσε.

Χρησιμοποίησε η Φανή την κάρτα ασυλίας του MasterChef ή όχι;

Όσον αφορά στα τρία άτομα που «βλέπει» για τον τελικό, αυτοί είναι ο Γιάννος κι ο Γρηγόρης, ενώ η τρίτη θέση θα παίξει ανάμεσα στον Νικήτα, τον «Ιταλό» και τον Σταύρο.

«Η Φανή δε θα αντέξει. Τώρα που έδωσε και την κάρτα», σχολίασε για το γεγονός ότι δε συμπεριέλαβε τη Φανή στην τριάδα του, την οποία θεωρεί πολύ καλή μαγείρισσα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top