TractioN: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Τάσο Νούσια

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Κυριακή 20/2/22 στις 14:10 στο Star

Δείτε το trailer της 11ης εκπομπής του TractioN

Τον αγαπημένο ηθοποιό της τηλεόρασης και του θεάτρου Τάσο Νούσια υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής στο καινούργιο επεισόδιο του TractioN

traction

Ο Τάσος και ο Κώστας οδηγούν και ανταλλάσσουν σχόλια γύρω από το νέο και ήδη πολυβραβευμένο Peugeot 308. Άλλωστε, ο Τάσος Νούσιας, είναι λάτρης και γνώστης της αυτοκίνησης. Και επειδή πάντα υπάρχει μια άλλη ιστορία πίσω από κάθε ιστορία του TractioN, ο Κώστας Στεφανής είχε παρουσιάσει παλαιότερα στην εκπομπή τον προκάτοχο του 308. Τότε, το μακρινό 2001, στο Αγκαντίρ του Μαρόκου, όπου ταξίδεψε για να οδηγήσει το 307, ο Κώστας Στεφανής προσέθεσε... αραβικό χρώμα, φορώντας κελεμπία και μιλώντας αραβικά!

traction 20 φεβρουαρίου νουσιας

traction νεο επεισοδιο

Από το Μαρόκο όμως, το TractioN βρίσκεται αστραπιαία στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων, το ηπειρώτικο χωριό από το οποίο κατάγεται ο Τάσος Νούσιας. Ο Κώστας κάνει μια έκπληξη στον Τάσο που έχει να κάνει με τη γενέτειρά του. Τα καλύτερα έρχονται στο TractioN! 
 
Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    HYUNDAI TUCSON: Ο Θωμάς Χούντρας και η Ινώ Στεφανή περιεργάζονται ένα μοντέλο που έχει καταπλήξει ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς χάρη στα πολλαπλά προσόντα του και το ολοκληρωμένο «πακέτο», το οποίο προσφέρει. Έχοντας κατακτήσει εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο, το Hyundai Tucson στην 4η πλέον γενιά του, είναι πλέον διαθέσιμο και σαν Plug-in υβριδικό. Το Hyundai Tucson πατά γερά στο σήμερα, όντας καθ' όλα έτοιμο για το αύριο.
➢  KOENIGSEGG REGERA: Με ισχύ 1.500 ίππων, τελική ταχύτητα πάνω από 400 χλμ./ώρα, το σουηδικής κατασκευής και περιορισμένης παραγωγής Koenigsegg Regera κινείται στη σφαίρα του απόλυτου. Είναι ένα χαρακτηριστικό megacar, κατατάσσεται, δηλαδή, πάνω από τα dream car, 

τα super car, ακόμη και τα hypercar. Και εκτός αυτού, το Regera είναι οικολογικώς ορθό, εφόσον τυγχάνει υβριδικό.
➢    WALTER RÖHRL: Ο θρυλικός Γερμανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι, περιγράφει το πώς πέτυχε ένα ανυπέρβλητο κατόρθωμα: να οδηγήσει στα τυφλά σε μια από τις πιο απαιτητικές ειδικές διαδρομές του Ράλι Πορτογαλίας, μέσα σε μια αδιαπέραστη ομίχλη. Ο Röhrl ισοπέδωσε τον ανταγωνισμό οδηγώντας με τα μάτια του νου. Κυριολεκτικά απίστευτο!

TractioN: Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Κυριακή 20/2/22 στις 14:10 στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top