Παυλίνα Βουλγαράκη: «Eίχα ξεχάσει ποια είμαι, τι δουλειά κάνω»

Η τραγουδίτρια μίλησε στο Breakfast@Star

Το πώς ένιωσε τη στιγμή που ξανατραγούδησε μπροστά σε κοινό, μετά από τόσο καιρό, λόγω των μέτρων για την πανδημία, περιέγραψε η Παυλίνα Βουλγαράκη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» που τη συνάντησε.

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Η μητέρα μου από τη στεναχώρια της έπαθε καρκίνο»

«Μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο. Έχει λείψει στους ακροατές και σε μένα ως ακροάτρια. Στην αρχή ήμασταν λίγο μαγκωμένοι, σαν να είχα ξεχάσει ποια είμαι, τι δουλειά κάνω, λες και έβγαινα πρώτη φορά στη σκηνή».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το πρώτο της τραγούδι το έγραψε στο δημοτικό, όταν παρακολούθησε κάτι στις ειδήσεις που την στεναχώρησε.

«Ήταν όταν ήμουν στο δημοτικό και είχα δει κάτι στις ειδήσεις που με είχε στεναχωρήσει και είχα γράψει ένα τραγούδι που μιλούσα στον Θεό. Αυτό ήταν το πρώτο μου».

Παυλίνα Βουλγαράκη: Ενοχλημένη με πρωτοσέλιδο για την προσωπική της ζωή!

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Breakfast@Star

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν έχει κάνει πότε ψυχοθεραπεία, η ίδια απαντά «Έχω σπουδάσει ψυχολογία και έχω κάνει και ψυχοθεραπεία, αλλά το να γράφεις είναι λυτρωτικό».

Όσο για το τι θα έκανε στη ζωή της, αν δεν την κέρδιζε η μουσική, η Παυλίνα λέει «Αν δεν ασχολιόμουν με το τραγούδι, θα έκανα σίγουρα κάτι καλλιτεχνικό. Ήδη ζωγραφίζω και κάνω κεραμική». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top