Παυλίνα Βουλγαράκη: «Η μητέρα μου από τη στεναχώρια της έπαθε καρκίνο»

Η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σε μία σπάνια εξομολόγηση ψυχής η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την οικογένειά της σε μια περίοδο που οι γονείς της βρίσκονταν στα πρωτοσέλιδα, με αρνητική δημοσιότητα.

Ο πατέρας της, Γιώργος Βουλγαράκης, υπήρξε υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show για όλα.

Παυλίνα Βουλγαράκη

«Eίναι μια πληγή ότι δεν τραγουδάμε. Έκανα την καραντίνα μόνη μου και αποφάσισα να κάνω τις σκέψεις μου podcast. O αδελφός μου ο Διονύσης είναι και ο πιο στενός μου συνεργάτης. Το Παυλίνα προέκυψε από κλήρωση γιατί τις γιαγιάδες μου τις έλεγαν Χάιδω και Χαρίκλεια και δεν άρεσαν αυτά τα ονόματα στους γονείς μου.

Το επίθετό μου θα το συγκρίνω με τη μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα εγώ ξεκίνησα την πορεία μου στη μουσική. Μάλιστα δεν είπα το όνομά μου, στην οντισιόν! 

Δεν θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες γιατί γύρω στα 13, στην εφηβεία μου, έγινε μια σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας, όπου είχε καεί. Δεν είχαμε για ένα χρόνο και κάτι σπίτι γιατί είχε γεμίσει φωτιές. Δεν κοιμόμουν, ανακάλυψα την φωτιά κι ο πατέρας μου ήταν εκτός Ελλάδος. Η μικρή μου αδερφή ήταν 2 μηνών. Αυτές τις λαμπρές εποχές τις έχω συνδέσει με ένα τραύμα κι υπήρχε ένας φόβος.

Δεν το έζησα αυτό το φως γιατί υπήρχε αυτή η σκιά. Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος και μαζί μου ακόμα, που δεν έχω καμία σχέση. Τότε δεν το καταλάβαινα και με έπνιγε το δίκιο μου. Με πλήγωνε κι ήμουν αντιδραστική. Ενώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη, λέω όχι θα είμαι η Βουλγαράκη. Ήμουν θολωμένη, ήταν άδικο να θυμώνουν μαζί μου. Μια προκατάληψη την βίωσα.

Συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου. Είμαι παραπάνω από ένα όνομα ή ότι είμαι η κόρη κάποιου. Η μητέρα μου μέσα από όλα αυτά, αρρώστησε έπαθε καρκίνο. Δυσκολεύτηκε πολλά χρόνια. Όλη αυτή η στεναχώρια βγήκε στο σώμα της. Εκφράστηκε έτσι.  Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Είμαστε 4 παιδιά, δυνατές προσωπικότητες. Εμείς το χειριστήκαμε καλά, τα αδέλφια, δεθήκαμε και είμαστε ενωμένοι, μια άτρωτη ομάδα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top