Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατό τους»

«Μου σκάνε αναμνήσεις, οι τελευταίες τους στιγμές και ζορίζομαι»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την απώλεια των γονιών του που δεν έχει ακόμα ξεπεράσει και συγκινήθηκε on camera στη νέα του συνέντευξη.

ουγγαρεζος

«Ο Κούπερ (σκύλος) από τριών μηνών είναι συνέχεια μαζί μου. Κάποιες φορές τον κοιτάζω  και αναρωτιέμαι αν πάθει κάτι, τι θα κάνω; Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την απώλεια των γονιών μου, δεν το έχω ξεπεράσει. Έχουν περάσει τρία χρόνια από την απώλεια του πατέρα μου και δύο από τη μητέρα μου και μου σκάει και φρικάρω. Μου σκάνε αναμνήσεις, οι τελευταίες τους στιγμές και ζορίζομαι. Μου λείπει πολύ και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου», είπε και βούρκωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια πως ο Σταμάτης τον έφερε σε δύσκολη θέση όταν είπε για την αποχή του από το σεξ. 

«Ντράπηκα με τους τίτλους “έχει να κάνει σεξ δυόμιση χρόνια”. Είμαι δυόμιση χρόνια μόνος μου, αλλά τώρα έχω ανάγκη έναν άνθρωπο δίπλα μου. Στις σχέσεις μου έχω παραδεχτεί όσα λάθη έκανα», ανέφερε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματικά. Όταν ενόχλησα με αυτά που είπα, βγήκα και ζήτησα συγγνώμη. Ο Γιώργος με τη Φαίη έχουν ανέβει στα νούμερα. Εκτιμώ πολύ τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τα έχει όλα. Στάσιμος επαγγελματικά έμεινα πολλά χρόνια. Παρακαλώ τον Θεό να μη χρειαστεί να πάω στο Survivor. Δε το θεωρώ αναξιοπρεπές να πας στο Survivor».

Ελένη Μενεγάκη: «Από το πρωί χτυπάει το τηλέφωνό μου...»

Τέλος, ο γνωστός παρουσιαστής είπε στην κάμερα του «Τι λες τώρα» ότι θέλει η ζωή να του φέρει ένα παιδί και μια οικογένεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top