TractioN: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Κυριακή 6.2.22 στις 14:10

Δείτε το trailer της 9ης εκπομπής του TractioN

Εκτός από σπουδαίος ηθοποιός, εκτός από αγαπημένος φίλος της εκπομπής, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι λάτρης της αυτοκίνησης και πλέον της ηλεκτροκίνησης. Με όλα αυτά τα προσόντα, ο Κώστας Στεφανής και το TractioN δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη συντροφιά για τη γνωριμία με το εντυπωσιακό KIA EV6. Ένα αμιγώς ηλεκτρικό Crossover/SUV, με τόση τεχνολογία και ποιότητα κατασκευής ώστε αφ' ενός να κάνει εξαιρετικά υπερήφανη την ΚΙΑ και αφ' ετέρου να προκαλεί αναστάτωση σε ολόκληρη την κατηγορία.

Τζίγγερ- Στεφανής: Το «αγωνιστικό δίδυμο» των Πρωταθλημάτων Ράλι ξανά μαζί

Στη συνάντησή του με το EV6, o Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παρατηρεί και σχολιάζει στην κάμερα του TractioN την αλματώδη εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης, ενώ παράλληλα εξομολογείται πώς η απόλαυση της οδήγησης μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου τον αναζωογονεί και, ενίοτε, τον βάζει στην... πρίζα.

TRACTION

TRACTION

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  •  MERCEDES C300e: Η αρχέτυπη Mercedes-Benz, το πιο εμπορικό μοντέλο στη γκάμα της γερμανικής εταιρείας εξηλεκτρίζεται ως Plug-in Hybrid (PHEV) και εξακολουθεί να γοητεύει με την ολοκληρωμένη και ρεαλιστική προσέγγισή της στις πραγματικές ανάγκες του σήμερα. Μεγάλη αυτονομία στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία, θεαματικά χαμηλή κατανάλωση, τεχνολογία, ποιότητα, πολυτέλεια.
  • HYUNDAI i30N: Το δαιμόνιο χάτσμπακ της Hyundai με τους 280 ίππους αφήνεται στα χέρια της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» του TractioN: Ινώ Στεφανή, Θωμάς Ευθυμίου και Βασίλης Τσακίρογλου, υπό την ιδιότητά τους ως απλών, καθημερινών οδηγών χωρίς αγωνιστική εμπειρία, επιδίδονται στη διαδικασία της χρονομέτρησης, μέσα στο ασφαλές περιβάλλον ενός μικρού σιρκουί. Δύο ήταν τα ερωτήματα, που έπρεπε να απαντηθούν: α) Μπορεί ένα αυτοκίνητο προσανατολισμένο στη σπορ οδήγηση να κάνει καλύτερο έναν συνηθισμένο οδηγό; β) Ακόμη και σε μια φιλική συνάντηση, είναι δυνατόν να μην υπάρξει κάποιος που «κόβει δρόμο» για να κερδίσει; Οι απαντήσεις και στα δύο ερωτήματα θα σας καταπλήξουν.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του TractioN την Κυριακή 6.2.22 στις 14:10, στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top