Λαμπροπούλου: Οταν πέθανε ο σύζυγός μου, τον είχε βρει νεκρό ο γιος μου

Συγκλόνισε η κριτής του DWTS στο The 2Night Show

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής της μιλώντας  για τη διαδρομή της από το «3,2,1 ΑΝΤ1», την απόφασή της να φύγει από την Αθήνα και να μείνει στην Καβάλα, όταν γνώρισε τον σύντροφό της και αργότερα πατέρα του παιδιού της.

«Γνωριστήκαμε εδώ, αγαπηθήκαμε και λόγω διαφόρων καταστάσεων έπρεπε να φύγει εκτός Ελλάδος και αποφάσισα να ακολουθήσω. Πήγα κοντά, στην Καβάλα. Είχα τη σχολή μου στην Νέα Σμύρνη και την κρατάω ένα χρόνο. Το έκανα κι αυτό. Ήταν πρωτόγνωρο αλλά ζούσα τόσο όμορφα. Ζούσα πάνω στη θάλασσα, έφτιαξα δύο σχολές χορού. Ανεβοκατέβαινα στην Αθήνα, είχα γονατίσει», είπε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η κριτής του DWTS λατρεύει τον γιο της

Η ζωή της επιφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι, όταν το 2016 ο άνδρας της «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή και τον βρήκε νεκρό ο γιο τους. «Όταν ήρθε και ο γιος μας αποφάσισα να μείνω μόνιμα στην Καβάλα. Εκεί πια το 2016 φεύγει από τη ζωή ο άνδρας μου. Είχαμε χωρίσει. Ο γιος μου τον βρήκε, ήταν έξι χρονών. Τη στιγμή που άκουσα κάτι τόσο βαρύ κατέρρευσα. Το πρώτο που σκέφτηκα βέβαια ήταν το παιδί μου γιατί ήταν μόνο του σε μια ξένη χώρα βλέποντας αυτή την εικόνα».

 

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου παρά τις δυσκολίες που συνάντησε δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να σταθεί και πάλι στα πόδια της. «Δύσκολα περάσαμε, δύσκολα περνάμε. Προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε πραγματάκια ψυχικά, αλλά λόγω του ότι είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι – προσπαθώ το γκρι να το κάνω έστω λίγο προς το ροζ – και να του περνώ αυτήν την θετική ενέργεια. Ο χρόνος είναι γιατρός. Το 2018 αποφάσισα να επιστρέψω στην Αθήνα. Απλά ένιωθα ξένη στην Καβάλα. Στην Αθήνα γεννήθηκα, μεγάλωσα. Στην Καβάλα πήγα για έναν σκοπό και ξαναέχτισα τη σχολή μου στη Νέα Σμύρνη».

DWTS: Γιατί η Λαμπροπούλου επιλέγει να είναι αυστηρή αντί... συμπαθής;

Κλείνοντας, η κριτής του DWTS αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό χορού του Star και σε εκείνους που την έχουν χαρακτηρίσει αυστηρή: «Δεν έχω καταλάβει γιατί. Καλό είναι αυτό. Δεν μπορεί να μπαίνει ο καθένας στον κύκλο. Έχω στεγανά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top