Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσουν Άρης και ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω;

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή της

Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και μας κάνει πιο αποφασιστικούς και φιλόδοξους, έτοιμους να βάλουμε μπροστά τα μεγαλόπνοα σχέδια μας. Όμως εκεί υπάρχουν δύο πλανητικά «εμπόδια», που ανακόπτουν αρχικά την ορμή του και δεν του επιτρέπουν να σαρώσει στο πέρασμα του, όπως θα ήθελε, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα.

Άση Μπήλιου

Τα «εμπόδια» ονομάζονται Αφροδίτη και Ερμής, οι δύο πλανήτες, που η φαινομενικά ανάδρομη πορεία τους στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου, απαιτούν σύνεση και να μην βιαστούμε στις αποφάσεις μας.  

Η Άση Μπήλιου αναλύει πώς θα μας επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αλλά και τι πρέπει να προσέχουμε για τον επόμενο ενάμιση μήνα, που θα μείνει ο Άρης στο ζώδιο της έξαρσης του, τον Αιγόκερω.

Ποιοι θα δεχτούν πιέσεις και ποιοι θα πρέπει να αποφύγουν τις διαμάχες; Ποιοι και πότε θα πρέπει να πατήσουν «φρένο» στα νέα σχέδια τους και τις φιλοδοξίες τους;

Ποιοι θα ευνοηθούν οικονομικά και θα εισπράξουν ποσά, που τους οφείλονται και ποιοι θα δουν έρωτες από το παρελθόν να επιστρέφουν και να ζητούν επανασύνδεση;

Ακόμη, μπορείτε να μάθετε τι θα φέρει το 2022 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους αλλά και τι αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμό σας για το πεπρωμένο σας, σύμφωνα πάντα με τη μέθοδο της αριθμολογίας.

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» το Σάββατο  22 Ιανουαρίου στις 13:00.

Δείτε όλες τις εκπομπές «Stars System»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top