MasterChef 2022: Το… μυστήριο της συμμετοχής του και η στάκα έμφραγμα!

«Είμαι εδώ γιατί έχω στόχους και βλέπω τη ζωή με αισιοδοξία»

Με ένα παραδοσιακό πιάτο με έντονο άρωμα από Χανιά Κρήτης διαγωνίστηκε στις auditions του MasterChef 2022 ο Αλέξανδρος.

Ο νεαρός από την Κρήτη ετοίμασε καρέ αρνιού με μανιτάρια, στάκα (μίξη τυριού και γιαουρτιού ένα ακόμα διαφορετικό γαλακτοκομικό προϊόν) και πατάτες.


Ο παίκτης είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στην κουζίνα μιας και στο παρελθόν οι γονείς τους είχαν ένα ιταλικό εστιατόριο το οποίο έχουν κλείσει.

Όταν οι κριτές τον ρώτησαν γιατί αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 2022 εκείνος είπε πως δεν ήταν αυτός που έκανε τη δήλωση συμμετοχής. Ακόμα και σήμερα αυτό αποτελεί μυστήριο μιας και δε γνωρίζει ποιος μπήκε σε αυτή τη διαδικασία.

Σε ό,τι αφορά το πιάτο του ήταν πολύ νόστιμο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να σχολιάζει: «Αυτή η στάκα είναι για έμφραγμα»!
Τελικά ο Αλέξανδρος απέσπασε τρία «ναι» και πήρε τη λευκή ποδιά.

Στη συνέχεια, ο 36χρονος Αλέξανδρος μιλώντας στην κάμερα είπε: «Είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Πλέον έχω απεξαρτηθεί εδώ και πολλά χρόνια από τις ουσίες, έχω βγει από το ΚΕΘΕΑ είμαι καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πολλοί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει, όπως το πίστευα κι εγώ κάποτε. Τελικά αλλάζει με θέληση και είμαι εδώ για να πάω παρακάτω. Πλέον αφού άλλαξα εγώ τη ζωή μου, μπορεί να την αλλάξει και ο οποιοσδήποτε και να κυνηγήσει τα όνειρά του και αυτό είναι το θετικό. Είμαι εδώ γιατί έχω στόχους και βλέπω τη ζωή με αισιοδοξία».


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top