«Όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του MasterChef… κοιμόμουν!»

Πέρασε στην επόμενη φάση ο Θεσσαλονικιός Χριστόφορος;

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίστηκαν οι auditions του MasterChef 2022, με τους επίδοξους σεφ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να προκριθούν στον τηλεοπτικό διαγωνισμό.   

MasterChef 2022: «Αν δε με περάσετε θα πρέπει να επιστρέψω στη γυναίκα μου»

MasterChef 2022 Χριστόφορος

Το πιάτο του Χριστόφορου δεν άφησε ασυγκίνητους τους κριτές του MasterChef 2022

Ένας από αυτούς είναι κι ο Χριστόφορος, που από πέρυσι είναι ιδιοκτήτης ενός παραδοσιακού καφέ-μπαρ στη συμπρωτεύουσα κι όπως είπε τα… κάνει όλα

MasterChef 2022: Η κρεοπώλης που μαγείρεψε με το δικό της μαχαίρι!

MasterChef 2022: Πέρασε η Αντζελίνα, η νέα κομμώτρια του διαγωνισμού;

Μπαίνοντας στην audition του, ο Χριστόφορος αποκάλυψε στους κριτές ότι θα τους φτιάξει κολοκυθάκι αυγολέμονο γεμιστό με μοσχαρίσιο κιμά

Κριτές MasterChef 2022

Πάνω στην κουβέντα με τους κριτές, ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι δεν έβλεπε MasterChef, ενώ όταν τον πήραν από την παραγωγή για το παιχνίδι τους είπε να τον πάρουν ξανά γιατί… κοιμόταν. «Με πήραν τηλέφωνο 29 Οκτωβρίου, στις 28 η πόλη γιορτάζει. Είχα κοιμηθεί στις οκτώ… ήμουν στο μαγαζί και μετά έξω να διασκεδάσω», είπε, συμπληρώνοντας ότι δήλωσε για εκείνον συμμετοχή μια φίλη του. Όπως αποκάλυψε: «Λέω "βασικά μπορείτε να με πάρετε λίγο πιο μετά γιατί κοιμάμαι;"», προκαλώντας τα γέλια των κριτών.  

MasterChef 2022: Ο 23χρονος Σταμάτης δηλώνει «τιμωρός σκληρός»!

Σωτήρης Κοντιζάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο και του έδωσε τη λευκή ποδιά

Στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο άρεσε το πιάτο του δίνοντάς του το πρώτο «ναι», με τον Πάνο Ιωαννίδη να μη συμφωνεί και να του λέει «όχι». Μια ακόμα ευκαιρία αποφάσισε να του δώσει ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Χριστόφορο να περνάει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.  

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top