Γιώργος Πατούλης: Η σχέση με τη Μαρίνα Πατούλη και ο γιος τους, Αλέξανδρος

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό

Ύστερα από 35 χρόνια κοινής πορείας, έναν έρωτα κεραυνοβόλο, έναν γάμο και ένα παιδί, ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Επιδημία επώνυμων διαζυγίων: Ποιοι έβαλαν «τέλος» στον γάμο τους το 2021

Ο περιφερειάρχης Αττικής καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στη σημερινή εκπομπή Πρωινό, μίλησε για το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του και τον μονάκριβο γιο τους, Αλέξανδρο, ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή της στο J2US.

«Ο Αλέξανδρος έχει τη δυνατότητα να μένει και με τη μαμά του και μαζί μου. Εγώ αυτό που ήθελα ήταν όσο το δυνατόν να μην επηρεαστεί ένα παιδί. Την Μαρίνα δεν έπαψε κανείς ούτε να την αγαπάει ούτε να τη σέβομαι σταμάτησα, άλλο πράγμα είναι το συναποφασίζουμε και άλλο πράγμα ο σεβασμός. Έχουμε ένα παιδί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να έχουμε ηρεμία και να μεγαλώσει, να αποκτήσει τα εφόδιά του», είπε για τον καρπό του έρωτά του με τη Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη – Βλάσσης Χολέβας: Νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz;

«Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση η Μαρίνα ξέρει να αποφασίζει, ξέρει να διαχειρίζεται το κεφάλαιό της και το γνωστικό και το κοινωνικό. Νομίζω ότι το διαχειρίζεται με τον τρόπο που εκείνη ξέρει, όταν με ρωτάει λέω την άποψή μου. Καλά έκανε και πήγε», δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης για την απόφασή της να λάβει μέρος στο μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top