GNTM: Ο Άι Βασίλης διάλεξε τα μεγάλα δώρα της Cosmote για τα Χριστούγεννα

Έκανε εμφάνιση-έκπληξη στον μεγάλο τελικό και πόζαρε στον φακό σαν μοντέλο!

Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν είναι Χριστούγεννα και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Άι Βασίλης, ο οποίος φέτος έκανε τη διαφορά και αντί να μοιράσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα… τα διάλεξε!

Ποιος τα μοίρασε όμως; Μα η Cosmote φυσικά, προσφέροντας απεριόριστο χρόνο ομιλίας για το σταθερό και απεριόριστα data για το κινητό σε όλους τώρα που έχουμε γιορτές και η επικοινωνία είναι στα φόρτε της.

Τι έκανε όμως ο Άι Βασίλης όσο η Cosmote μοίραζε; Δοκιμάστηκε σε μια σειρά από χόμπι, κάνοντας ένα «διάλειμμα», ώστε να ανακαλύψει και πού άλλού έχει ταλέντο!

Ο Άι Βασίλης δοκιμάζει τα ταλέντα του με φόρα και η Cosmote σε γεμίζει δώρα

Έτσι τον είδαμε να κάνει τραμπολίνο, τον είδαμε να δοκιμάζει το spinning, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και ένα πέρασμα από το tennis! Μετά τον αθλητισμό, έκανε μία επίσκεψη και στον χώρο της μουσικής, όπου τον απολαύσαμε σε ρόλο DJ, ενώ δοκίμασε τις δυνατότητές του τόσο στην trap, όσο και στο τρομπόνι. Και επειδή ο Άι Βασίλης εκτός από απλόχερος είναι και… καλλιτεχνική φύση, δε θα μπορούσε να παραλείψει την κεραμική αλλά και τη ζαχαροπλαστική!

Αν νομίζετε όμως πως η «περιπλάνηση» του Άι Βασίλη τελείωσε εδώ, γελιέστε! Το «κερασάκι» στην τούρτα ήταν η εμφάνισή του στον μεγάλο τελικό του GNTM 4 όπου μπήκε ξαφνικά στο πλατό κάνοντας έκπληξη στους κριτές, στον coach, στους φιναλίστ αλλά και στους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από τον μεγάλο διαγωνισμό.

«Ψάχνετε χόμπι και θα δοκιμαστείτε και στο GNTM;» τον ρώτησε έκπληκτη η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα που η Cosmote ανέλαβε τα δώρα, εγώ είχα χρόνο και δοκίμασα πάρα πολλά χόμπι! Απ΄όλα αυτά ξέρετε ποιο ήταν το αγαπημένο μου όμως ε; Το modeling! Γι’ αυτό είπα να αρπάξω την ευκαιρία από τα μαλλιά και να έρθω εδώ να με κρίνουν οι καλύτεροι» της απάντησε ο Άι Βασίλης, ο οποίος όμως… δε γλίτωσε την κριτική!

«Αι Βασίλη το περπάτημα ήταν καλό για πρώτη οντισιόν» σχολίασε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία του πρότεινε να ποζάρει για να δει το ταλέντο του κι εκεί.

Την ευκαιρία άρπαξε ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος απευθυνόμενος στον Άι Βασίλη τόνισε ότι «δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, οπότε μήπως να πάρω μια κάμερα και να έρθω να κάνω μερικά κλικ για να δούμε πώς γράφεις εσύ στον φακό;»

«Είμαι απόλυτα έτοιμος!» ανταπάντησε ο Άι Βαίλης, ο οποίος μπήκε στον «ρόλο» του μοντέλου και στήθηκε στον φακό του Δημήτρη Σκουλού:

«Είσαι μοντέλο τώρα! Το βλέμμα στον φακό και στον φωτογράφο! Να ακούς τις οδηγίες αλλά να είσαι εδώ στον φωτογράφο!» τον συμβούλεψε ο γνωστός φωτογράφος, ενώ ο coach του GNTM 4, Γιώργος Καράβας, του έδωσε και μερικά tips για «φυσικότητα και ένταση στο βλέμμα».

«Να μην ξεχάσεις να δείχνεις το πατρόν και να στρώσεις τη στολή σου! Βρες το κέντρο του ρούχου» πρόσθεσε ο Άγγελος Μπράτης, ενώ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του είπε να προσέχει τα άκρα του: «Να είσαι στιβαρός αλλά να κάνεις και μαλακές κινήσεις» πηγαίνοντας δίπλα του ώστε να ποζάρουν μαζί και να τον βοηθήσει να «λυθεί» με τον φακό:

«Αι Βασίλη, θυμήσου εσύ εισαι ο star! Mην αφήνεις ένα έμπειρο μοντέλο να σε καπελώνει» φώναξε από μακριά ο Γιώργος Καράβας, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε πως έχει «εκτόπισμα, άνεση στον φακό και με λίγη δουλειά μπορεί να πάει πολύ καλά!»

Πώς φάνηκε η εμπειρία αυτή στον Άι Βασίλη;

«Δε νομίζω ότι το modeling είναι my thing. Έχει κούραση και ορθοστασία! Το μεγάλο μου ταλέντο είναι τελικά τα δώρα!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top