GNTM 4 Κυβέλη: «Με τον Ντίνο είμαστε μαζί» - Τι δήλωσε μετά τη νίκη της!

Δείτε όσα είπε η 19χρονη νικήτρια του GNTM 4 στο star.gr 

Δείτε τη συνέντευξη της Κυβέλης στο star.gr

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες, η 19χρονη καλλονή Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε στη μεγάλη νικήτρια του GNTM 4.

GNTM 4 Τελικός: Μεγάλη νικήτρια είναι η Κυβέλη!

Το μοντέλο από την Κέρκυρα συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τους κριτές κι από το τηλεοπτικό κοινό, συνολικά 169 βαθμούς, με την Όλγα να ακολουθεί δεύτερη με 162 και τον Κωνσταντίνο τρίτο με 150 βαθμούς.

GNTM 4 Κυβέλη

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της μετά την κατάκτηση του τίτλου

Φανερά συγκινημένη, χαρούμενη κι ενθουσιασμένη μίλησε στην κάμερα του star.gr αμέσως μετά τη νίκη της: «Το όνειρό μου γενικά, από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω! Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω! Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου!», δήλωσε αρχικά το μοντέλο που ξεχώρισε. 

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η… Γαλλιδούλα που ξεχώρισε στο GNTM 4

«Κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα… το έβλεπα κάποτε από την τηλεόρασή μου και τώρα μου φαίνεται περίεργο που το ζω. Χαίρομαι πάρα πολύ, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Όλο το κλάμα είναι χαράς κι ευτυχίας», συμπλήρωσε, αφιερώνοντας τον τίτλο στη μητέρα της.

GNTM 4 Κυβέλη GNTM 4 Ντίνος

Η Κυβέλη με τον Ντίνο αμέσως μετά τη μεγάλη της νίκη στο GNTM 4

Η Κυβέλη μίλησε και για τα σχέδιά της να κυνηγήσει το όνειρό της στο εξωτερικό, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον συμπαίκτη της, τον Ντίνο. «Με τον Ντίνο είμαστε μαζί, οπότε χάρηκε πάρα πολύ για εμένα… ‘Ηταν πολύ χαρούμενος, ενθουσιάστηκε, αγχώθηκε κιόλας», δήλωσε στο star.gr.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Κάμερα-Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top