Αντώνης Κανάκης: Ακυρώνει το Βινύλιο – Σταματάει το «Ράδιο Αρβύλα»;

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης

Δείτε στο βίντεο τι είπε στο τέλος της εκπομπής του Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης 

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Αντώνης Κανάκης και όλοι οι συντελεστές των «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε στο Διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό πρώην συντρόφου του. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος από τους Ράδιο Αρβύλα - Η ανακοίνωση Κανάκη

Μετά την καταγγελία – βόμβα ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει η εκπομπή.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της εκπομπής τη Δευτέρα, είπε: «Είναι μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί, γιατί δεν είναι θέμα απόφασης για το τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε».

 Νωρίτερα, είχε ανακοινώσει την ακύρωση του Βινυλίου, το οποίο ήταν να ξεκινήσει την Παρασκευή:

«Ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και τι θα κάνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτήν την Παρασκευή δε θα βγάλουμε το Βινύλιο στον αέρα. Ο λόγος είναι πως οι εκπομπές που είχαμε προγραμματίσει, επειδή αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία για εμάς πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, ήταν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Δεν υπάρχει η ψυχολογία να κάνουμε κανένα πάρτι. Δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε, όπως και το Ράδιο Αρβύλα δυσκολευόμαστε. Σήμερα έχω μόνο ένα μικρό μέρος του top μπροστά μου».

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Εμείς δε θα χαρούμε το Ράδιο Αρβύλα σήμερα γιατί ένα από τα πιο βασικά συστατικά είναι ότι το χαιρόμαστε… Δε θα το χαρούμε κι ελπίζουμε το υλικό που έχουμε, να το χαρείτε εσείς. Έχουμε επηρεαστεί πάρα πολύ κι είμαστε σοκαρισμένοι. Έχουμε λύπη και πολύ μεγάλο θυμό, που έχουμε βρεθεί σε αυτήν τη θέση. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι εξυπνάκηδες… Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σε αυτήν τη ζωή να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας για λογαριασμό άλλων ανθρώπων. Το σιχαίνομαι. Είναι προτιμότερο να βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση για δικά σου λάθη» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top