DWTS: Η κατραπακιά, η αποχώρηση και η χορογραφία που πήρε το δεκάρι

Οι δηλώσεις μετά το 9ο live του DWTS στο«Breakfast@star»

DWTS Backstage

Στα παρασκήνια του ένατου live του Dancing with the Stars βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

Εκεί συνάντησε την Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία στο προηγούμενο live κατάφερε να πάρει τέσσερα δεκάρια κάνοντας το απόλυτο 40, αλλά χθες (12/12) πήρε χαμηλή βαθμολογία.

DWTS - Roditis σε Τζώρτζια: «Για quickstep ήταν συννεφιασμένη Κυριακή!»

«Σήμερα ήρθε η απόλυτη κατραπακιά. Από το δεκάρι «έσκασε» ένα πέντε», είπε η Τζώρτζια, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που είχε μιας και η ντάμα του, Μαρία Καμενίδη, είχε ένα ατύχημα στη μέση της προπόνηση. Χτύπησε, αλλά τελικα στο τέλος τα κατάφερε να χορέψει στο live. «Πεισμώσαμε με τα σχόλια της προηγούμενης εβδομάδας και μετά από όλα αυτά τα εμπόδια της εβδομάδας, βγάλαμε ένα καλό αποτέλεσμα».


Ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα είναι και η Χριστίνα Βραχάλη μιας και η χορογραφία ήταν απαιτητική, αλλά όπως είπε πήραν το ρίσκο και τα κατάφερε. 


«Έχουμε κολλήσει στο τέσσερα. Δεν αρέσει ο χορός μας, δεν αρέσουμε εμείς, γενικώς δεν αρέσει στους κριτές», ανέφερε η Μαριάννα Γεωργαντή, δίχως να κρύψει την πικρία της.


Μπορεί όσο προχωρά ο καιρός τα πράγματα να δυσκολεύουν στο Dancing with the Stars, αλλά ο Dominik τα πήγε πολύ καλά και είναι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και τη βαθμολογία.

DWTS: Ο Dominik Stars χόρεψε cha cha cha και εντυπωσίασε!


Πολύ υπερήφανος για τη μαθήτριά του Μπέσσυ Αργυράκη είναι ο Γιούρι και εκείνη τον ρώτησε τι πρέπει να κάνει για να πάρει 8 ή 9.

«Τους δικους μας στόχους τους πετύχαμε», πρόσθεσε ο Έντουαρντ, με τη Βασιλική Μιλλούση να δηλώνει ευτυχισμένη για το δεκάρι της. 

 

DWTS: «Πάτωσε» ο Δημήτρης Κοκονίδης


«Δεν ήταν αδικία που φύγαμε. Ήταν η ώρα μου να φύγω», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Δημήτρης Κοκονίδης.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top