GNTM 4 - Κυβέλη: Όλα τα παιδιά έχουν μια οικονομική υποστήριξη, εγώ όχι

«Είναι πολύ σκληρή η μοναξιά που βιώνω μέσα στο σπίτι»

Η Κυβέλη βιώνει την απόλυτη μοναξιά μέσα στο σπίτι, μιας δεν κάνει παρέα με τους υπόλοιπους πέντε διαγωνιζόμενους του GNTM 4. Εξαιτίας αυτής της κατάστασής έχει πάρει επτά φορές disadvantage και έχει καταφέρει να παραμείνει στον διαγωνισμό μόδας.

GNTM 4: Η Ειρήνη δέχτηκε τα βέλη της Νεφέλης

GNTM 4 - Όλγα: Δεν εμπιστευόμαστε την Κυβέλη

«Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Δίδαξα πώς να δίνεις τα μειονεκτήματα. Αυτή τη φορά έδωσα εγώ disadvantage σύμφωνα με τις αντιπάθειες γιατί έτσι θα ήταν πιο ήρεμη η ζωή μου μέσα στο σπίτι. Η Ειρήνη και ο Ναπολέων δείχνουν κάτι άλλο μπροστά στην κάμερα από ότι είναι πραγματικά. Η Ειρήνη ψάχνει πάντα το κακό στον άλλο άνθρωπο. Δεν είναι ντόμπρα και σταράτη. Η μοναξιά είναι πολύ σκληρή. Βγαίνω στους διαδρόμους και ακούω να μιλάνε άσχημα για μένα. Την ατάκα «τα σκουλίκια της λάσπης» την είπα γιατί στο σετ έπρεπε να είμαι αλαζονική. Αν γνώριζα όλα τα παιδιά θα κολλούσα νωρίτερα με τον Ντίνο», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

GNTM 4: Η Κυβέλη χαρακτήρισε τον Ναπολέοντα εγκέφαλο της παρέας

Η ίδια θεωρεί πως μετά την αποχώρηση του Ναπολέοντα θα αλλάξουν οι ισορροπίες στο σπίτι. «Η Ειρήνη και ο Αγγαίος θα προσκολληθούν περισσότερο στην υπόλοιπη παρέα για να νιώθουν ότι ανήκουν κάπου. Ο Ναπολέων είναι ο «εγκέφαλος» αυτής της παρέας από τότε που ήμουν κι εγώ σε αυτή την παρέα. Ο Ναπολέων δεν έδινε κάτι άλλο εκτός από την απίστευτη ομορφιά. Του λείπει η φλόγα και η λύσσα γι’ αυτό το επάγγελμα».

Τέλος, πρόσθεσε πως θα κάνει τα πάντα για να βγει νικήτρια του GNTM 4 και να κερδίσει το έπαθλο μιας και όπως είπε το έχει ανάγκη. «Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Είμαι το παιδί που έχει περισσότερο από όλους το έπαθλο. Όλα τα παιδιά έχουν οικονομική υποστήριξη για να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, εγώ όχι. Δουλεύω και αυτοσυντηρούμαι μόνη μου. Αυτό με έχει ωριμάσει».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top