DWTS: Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό 6ο live την Κυριακή 21/11

Τα αστέρια χορεύουν στο Star! Ακολουθήστε τον ρυθμό τους!

Μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει το 6o live του «Dancing with the Stars», ανατροπή, μέχρι το τελευταίο λεπτό! Η λαμπερή, όπως πάντα, Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό, τους έμπειρους κριτές Στέφανο Δημουλά, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis και φυσικά τα υπέροχα 12 λατρεμένα αστέρια, μαζί με τους διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές τους, που χόρεψαν μοναδικές χορογραφίες υψηλού επιπέδου και εντυπωσίασαν με την εκρηκτική τους ενέργεια!

DWTS: Αποχώρησε από το 6o live του χορευτικού σόου η Βικτόρια Χίσλοπ

DWTS

DWTS: Τα αστέρια χορεύουν στο Star! Ακολουθήστε τον ρυθμό τους!

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του DWTS

Το τηλεοπτικό κοινό απόλαυσε τους 12 celebrities να χορεύουν:

Έντουαρντ Στεργίου & Ελισάβετ Μαντάνη – tango

Χριστίνα Βραχάλη & Αργύρης Αργυρόπουλος – tango

Τάσος Παλαντζίδης & Αθηνά Παλαιολόγου – Street

Βασιλική Μιλλούση & Μαξίμ Στάντνικ – σύγχρονο

Μπέσσυ Αργυράκη & Γιούρι Ντιμιτρόφ – American Smοoth

Πάνος Γιαννακόπουλος & Μαρίλη Κουρτέση – Salsa

Τζώρτζια Γεωργίου & Αλέξανδρος Μπάχαριεφ – Foxtrot

Δημήτρης Κοκονίδης & Δανάη Αυλωνίτη – Samba

Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία Καμενίδη – Fusion

Victoria Hislop & Τηλέμαχος Φάτσης – Βιεννέζικο Βαλς

Dominik Stars & Ειρήνη Λινάρδη – αργεντίνικο τάνγκο

Μαριάννα Γεωργαντή & Σπύρος Παυλίδης – Salsa

Στο 6ο live είχαμε για πρώτη φορά ένα χορευτικό battle ανάμεσα στον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Έντουρντ Στεργίου με διαιτητή τον απολαυστικό Λάμπρο Φισφή, που ενθουσίασε τους διαγωνιζόμενους, το κοινό, τους κριτές και έληξε με μια τίμια ισοπαλία!

DWTS ΚΑΓΙΑ

Μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει το 6o live του «Dancing with the Stars», ανατροπή, μέχρι το τελευταίο λεπτό!

DWTS

Ραντεβού την επόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 21:00 με το 7ο live του «Dancing with the Stars» ζωντανά από την οθόνη του Star!

Στο πλατό του «Dancing with the Stars βρέθηκαν ο coach του GNTM 4, Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού αλλά και η φωνή του «Shopping Star», ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο οποίος, εμπνευσμένος από το «Dancing with the Stars», πρότεινε στη Βίκυ Καγιά κάποια νέα θέματα μόδας για την εκπομπή, κάνοντας τους φανατικούς τηλεθεατές των δύο εκπομπών να ανταλλάξουν χιουμοριστικά «βέλη» στα social media!

Στο πλατό του DWTS o Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού!

Στο διαγωνιστικό μέρος, αυτή την Κυριακή φάνηκε καθαρά πως πλέον οι κριτές έχουν περισσότερες και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους διαγωνιζόμενους. Κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους εντυπωσίασαν, κάποιοι ξάφνιασαν με την εμφάνισή τους θετικά ή και αρνητικά, κάποιοι συγκίνησαν ενώ κάποιοι τα… άκουσαν για τα καλά και κρίθηκαν αυστηρά από την κριτική επιτροπή.

Η αποχώρηση της Victoria Hislop και του Τηλέμαχου Φάτση, το 5ο ζευγάρι, που αποχωρεί από το «Dancing with the Stars», ήταν για όλους μεγάλη έκπληξη.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Τηλέμαχος αγκάλιασε τρυφερά την Victoria ενώ και η Μπέσσυ Αργυράκη, ιδιαίτερα συγκινημένη, μαζί με τον καβαλιέρο της Γιούρι Ντιμιτρόφ, ένιωσαν την ίδια ανάγκη, να τους δώσουν μια ζεστή αγκαλιά για να τους δείξουν την αγάπη τους και να τους αποχαιρετίσουν.

Η Βίκυ Καγιά εξέφρασε τη λύπη της για το χορευτικό ταξίδι, που τελείωσε για τη Victoria αλλά και την αγάπη και τον θαυμασμό της για το πρόσωπό της, προτρέποντας όλους να δώσουν ένα δυνατό χειροκρότημα. Η Victoria είπε: «Ευχαριστώ πολύ, ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, που χόρεψα με τον Τηλέμαχο και που έχω συναντήσει τόσους πολλούς ωραίους φίλους». Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά έδωσε τον λόγο στην κριτική επιτροπή όμως η Έλενα Λιζάρδου και η Μαρίνα Λαμπροπούλου, δεν μπορούσαν να μιλήσουν, καθώς με δυσκολία συγκρατούσαν τα δάκρυά τους. Ο Στέφανος Δημουλάς «έσωσε» τη στιγμή και πήρε το λόγο «Ήταν πολύ μεγάλη τιμή μας να σας βλέπουμε να εξελίσσεστε μέσα από αυτό το παιχνίδι».

Η Victoria έδωσε και ένα όμορφο μήνυμα λίγο πριν το φινάλε της βραδιάς «Δεν είναι το τέλος για εμένα με τον χορό, είναι μια αρχή, δεν θα σταματήσω!».

Ραντεβού την επόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 21:00 με το 7ο live του «Dancing with the Stars» ζωντανά από την οθόνη του Star!

«Dancing with the Stars»

Τα αστέρια χορεύουν στο Star! Ακολουθήστε τον ρυθμό τους!

Δείτε τα προηγούμενα επεισόδια του DWTS 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top