Γερασιμίδου: Σχολιάζει το τέλος της συνεργασίας της με τον Καπουτζίδη

«Θα σου πω μόνο ότι κι εγώ στεναχωρήθηκα πολύ...»

Η ξαφνική αποχώρηση της Ελένης Γερασιμίδου από την πολυαναμενόμενη σειρά «Σέρρες» που υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης και αναμένεται να προβληθεί στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1, δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολιάζοντας πριν από ένα μήνα το γεγονός είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια στενάχωρη είδηση.

Γιώργος Καπουτζίδης για Ελένη Γερασιμίδου: «Η λύση δε βρίσκεται καμιά φορά»

«Δε θα δούμε την Ελένη Γερασιμίδου στις Σέρρες. Είναι μια στενάχωρη εξέλιξη που δε θα ήθελα να τη συζητήσουμε εδώ στο πόδι. Το θέμα ήταν καθαρά και μόνο πρακτικό, γιατί κι οι αριθμοί είναι αμείλικτοι».

Το πρωί της Πέμπτης καλεσμένη της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Ελένη Γερασιμίδου μιλώντας για την απομάκρυνσή της, δεν έκρυψε τη στεναχώρια της, ενώ αποκάλυψε πως με τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν έχουν επικοινωνήσει από τότε.

  

«Θα σου πω μόνο ότι κι εγώ στεναχωρήθηκα πολύ και δεν κατάλαβα και εγώ τον λόγο. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, έπρεπε να μιλήσω την ώρα που μίλησα. Έπρεπε να πω ότι δεν φεύγω επεισοδιακά από καμία δουλειά, ποτέ! Μέχρι εκεί. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί από τον περασμένο Γενάρη είχα πει το "ναι”. Δεν έχω μιλήσει έκτοτε με τον Γιώργο Καπουτζίδη και αυτό είναι που με έχει στεναχωρήσει πολύ», δήλωσε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός και πρόσθεσε «Να πω τι; Εγώ απάντησα στη δυσφήμιση. Θεωρώ δυσφήμιση για μένα να πουν ότι λίγο πριν τα γυρίσματα έφυγα επεισοδιακά από τη δουλειά. Δεν έχω φύγει ποτέ! Έγινε ένας χειρισμός, δεν ξέρω από πού, ήταν υπερβολικός ο χρόνος των γυρισμάτων στις Σέρρες, ενώ υπήρξε υπόσχεση ότι θα τα καταφέρουμε και εγώ από την πλευρά μου έδωσα παραπάνω χρόνο υπερβολικό. Αυτό! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Δεν έκανα καμία επεισοδιακή αποχώρηση. Απλά έμαθα πως δεν θα είμαι στη σειρά».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top