Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πέρασα μια περίοδο πολύ άσχημης κατάθλιψης»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο ταλαντούχος ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντώνη Καφετζόπουλου

Για πολλά χρόνια έχει δωρίσει το τεράστιο υποκριτικό του ταλέντο μέσα από το θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και τη μικρή οθόνη

Αντώνης Καφετζόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γιο του στο θέατρο

Στην παρέα των Dot. βρέθηκε σήμερα  ο Αντώνης Καφετζόπουλος και με αφορμή το γενέθλιο post του που έγινε viral, μίλησε για τους φόβους του με το πέρασμα του χρόνου παραδέχτηκε πως φοβάται μην… τα χάσει μεγαλώνοντας.

Αντώνης Καφετζόπουλος Dot.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο ηθοποιός στον καναπέ του Dot.

«Πέρασα μια περίοδο που ήμουν σε πολύ άσχημη κατάθλιψη. Ευτυχώς όχι αυτοκτονική… Δε σκεφτόμουν να κάνω κακό στον εαυτό μου. Όλα μου φαίνονταν άσκοπα, είχα ενοχές, ήμουν χάλια, μαύρος. Δε σταμάτησα ποτέ να λέω αστεία και ο κόσμος να αντιδρά με γέλια σε αυτά… Τότε δεν έπαιζα, δεν ήθελα να παίζω, δεν μπορούσα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό - Η συμβουλή του

Ακόμη, ο ηθοποιός μίλησε και για την ενασχόλησή του με την πολιτική και το γεγονός ότι δεν ταίριαξε σε αυτόν τον χώρο. «Είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, παραιτήθηκα μετά από σκληρές μάχες για πράγματα που δε συμφωνούσα. Τα βρόντηξα κι έφυγα», είπε χαρακτηριστικά. 

Η σειρά Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή αποτελεί για εκείνον σημαντικό σταθμό στην καριέρα του, ενώ αποκάλυψε πως αρχικά ο ρόλος που προοριζόταν να υποδυθεί δεν ήταν του «Ακάλυπτου», αλλά του οδοντίατρου τον οποίο τελικά έκανε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Αντώνης Καφετζόπουλος

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην παράσταση Κάποτε στο Βόσπορο /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top