Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Έχω καταψύξει εδώ και χρόνια τα ωάριά μου»

Δείτε όσα δήλωσε η «φωνή» του STAR

Δείτε τη συνέντευξη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Breakfast@Star

Εδώ και 16 χρόνια είναι η «φωνή» του STAR, αφού την ακούμε σε όλα τα trailers του καναλιού.

Ο λόγος για τη Γιώτα Τσιμπρικίδου που το πρωί της Τρίτης μίλησε στο Breakfast@Star για την εμπειρία της στην τηλεόραση, την αγάπη της για το ραδιόφωνο, τα άκρως ενδιαφέροντα podcasts που κάνει, αλλά και το γεγονός ότι χρόνια πριν κατέψυξε τα ωάρια της.

Γιώτα Τσιμπρικίδου

Ακούμε τη Γιώτα Τσιμπρικίδου για χρόνια μέσα από το STAR

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έμαθε να εκφωνεί από μικρή, αφού κι ο πατέρας της ήταν εκφωνητής και μάλιστα όταν μικρούλα έκανε διαφημιστικά, της έδινε έξτρα χαρτζιλίκι. «Δεν τον έζησα πολλά χρόνια τον πατέρα μου, αλλά με έμαθε να εργάζομαι σκληρά», είπε η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων μετά τον χωρισμό μου»

Για μια δεκαετία τη βλέπαμε μπροστά από τις κάμερες. «Την τηλεόραση την αγαπώ και την υπηρετώ ασταμάτητα», δήλωσε η παρουσιάστρια που συμπλήρωσε ότι λατρεύει τη φωνή της Πέμης Ζούνη κι από τις αντρικές του Αιμίλιου Χειλάκη και του Πέτρου Λαγούτη.

Η εκφωνήτρια χαίρεται πολύ που άνθρωποι σαν την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά από τον χώρο του ραδιοφώνου μετεπήδησαν στην τηλεόραση, ιδίως όταν προέρχονται από την επαρχεία όπως και η ίδια.

Γιώτα Τσιμπρικίδου Ευριδίκη

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου με την Ευριδίκη στο art podcast

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα ήθελε να παντρευτεί, ενώ είναι θετική στο να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με την κατάψυξη ωαρίων που έκανε πριν από χρόνια. «Τότε ήμασταν λίγα τα κορίτσια που το κάναμε και το λέγαμε… Θεώρησα σημαντικό για εμένα, το έκανα σαν ένα δώρο στον εαυτό μου, βγαίνοντας από μια πολυετή σχέση κατάλαβα ότι τίποτα δεν μπορείς να το προγραμματίσεις. Σκέφτηκα ότι θα με χαλάρωνε πάρα πολύ το γεγονός να πάω και να καταψύξω ωάρια, γιατί μπορεί κάποια στιγμή να τα φέρει έτσι η ζωή και να τα χρειαστώ!», δήλωσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top