DWTS: Για καλό σκοπό τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms

Ψηφίστε το αγαπημένο σας ζευγάρι!

DWTS

Το 4ο live του DWTS ξεκίνησε!

DWTS: Η οσκαρική εμφάνιση της Καγιά για το live με θέμα «Μοvie Night»!

Οι 14 celebrities αγωνιούν για τη βαθμολογία των κριτών και θέλουν το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει με την καρδιά του μαζί τους, να τους ψηφίσει για να παραμείνουν στο διαγωνισμό!

dwts

Tα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη».

Αντίστοιχα, τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

4ο live με την 3η αποχώρηση ! Ποιο ζευγάρι θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας; Ποια ζευγάρια θα εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους; Για ποιο ζευγάρι θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους;

Οι 14 celebrities και οι παρτενέρ τους, είναι πανέτοιμοι, με θετική διάθεση και ενθουσιασμό να χορέψουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για καλό σκοπό, κάνοντας τις Κυριακές μας μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια! Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

Δείτε τα προηγούμενα live του DWTS

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top