Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: «Με έδιωξε μετά την κηδεία του αδελφού μου!»

Όσα είπε με δάκρυα στα μάτια στην εκπομπή «Ανοιχτά»

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνεργασίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που στάθηκε αφορμή της απομάκρυνσής της από τον Alpha. Η παρουσιάστρια τόνισε πως η απόλυσή της ήρθε λίγο μετά τον θάνατο του αδελφού της.

ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ

Συγκινεί η Ζήνα Κουτσελίνη: «Ότι αγάπησα “έφυγε” νωρίς»

«Αν εκείνη δε με έδιωξε, γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν με πήρε ένα τηλέφωνο;», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

κουτσελινη σπυροπουλου

Κουτσελίνη - Σπυροπούλου το 2013/ NDP

«Ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής που παρουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αποχωρεί η Κατερίνα Καραβάτου και μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόνη της. Μετά από δυο βδομάδες η εκπομπή έχει επιτυχία αλλά δεν έχει αυτή που κανείς μπορεί να φαντάζονταν. Πάνω στον μήνα μου λένε πως δεν κάνει 19 και 20%. Και γυρίζω και λέω να είμαστε έτοιμοι και για 7%. Και εγώ όταν βγήκα μπροστά από το 2% ξεκίνησα. Χρεώθηκα την αδυναμία η εκπομπή με το που βγήκε να κάνει 20%. Έκανε 15%. Όταν έφυγα έκανε 4%, 7%, 8%. Με απέλυσαν λοιπόν. Δεν έκαναν καν τον κόπο να μου δώσουν την αποζημίωση. Αυτά τα έχω με ντοκουμέντα. Αυτές είναι οι αλήθειες. Αντέχει η τηλεόραση να τις ακούσει;

Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ πριν από μία εβδομάδα έχει πεθάνει ο αδελφός μου. Στον αδελφό μου, όταν πέθανε, έφυγα για την κηδεία και γύρισα πίσω, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες του. Και γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα.

Και η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί και την επόμενη κάνουμε 15%. Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που βγάζω να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα.

σπυροπούλου ζηνα κουτσελινη

Όταν η Αννίτα Πάνια τη ρώτησε αν αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εκείνη απάντησε: «Καλά δεν το έκρυψα. Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω όμως, εγώ; Αγάπη. Αυτό θα κρατήσεις από εμένα. Ακόμη και γι’ αυτό το πλάσμα που δυο βδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου με έδιωξε, θα σου πω ότι έχω αγάπη».

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, η Ζήνα Κουτσελίνη σχολιάζοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Είναι ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο, ενδεχομένως στο παρελθόν έκανε κάποια ντιβιλίκια, που ήταν κομμάτια της νεανικότητάς της. Θέλω να πιστεύω πως τα παθήματα της έχουν γίνει μαθήματα. Να ξέρει πως εγώ την αγαπώ και ακόμη περιμένω ένα συγγνώμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top