Ετεοκλής Παύλου: «Εύχομαι η Μελίτα να πάρει τον χαρακτήρα της Ελένης»

Στην εκπομπή Breakfast@star φιλοξενήθηκε ο γνωστός αθλητής

Ο Ετεοκλής Παύλου σε ηλικία 23 χρονών έπεσε θύμα οπαδικών διαφορών με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του. 

Συγκεκριμένα δέχτηκε δύο σφαίρες από έναν νεαρο κατά τη διάρκεια θερμού επεισοδίου που τον οδήγησαν στην Εντατική. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, ωστόσο δεν κατόρθωσαν να σώσουν το πόδι του. 

Για το περισταστικό που του «σημάδεψε» τη ζωή μίλησε ο γνωστός αθλητής καλεσμένος της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά στο Breakfast@star. 

«Πολλές φορές η ζωή σου φέρνει πράγματα πολύ έντονα, τα οποία για να λάβεις το μήνυμα αυτού που συνέβη χρειάζεται μια τεράστια εσωτερική δουλειά. Όταν συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να καταλάβεις πως αν μείνεις πνευματικά ο ίδιος άνθρωπος που ήσουν και πριν το ατύχημα δε θα καταφέρεις ποτέ να επανέλθεις. Οπότε το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις εσωτερικά, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις τα νέα δεδομένα που έχουν μπει στη ζωή σου. Ο συνδυασμός της εξέλιξης με τη χαρά του να προσφέρεις είναι αυτό που σου δίνει τη δύναμη να σταθείς και πάλι στα πόδια σου».

Ετεοκλής Παύλου: Οι ερωτήσεις της δίχρονης κόρης του για το πρόσθετο μέλος

Φυσικά η συζήτηση δε θα μπορούσε να μη φτάσει στη σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου και στο κοριτσάκι που έχουν αποκτήσει μαζί, τη Μελίτα - Δήμητρα.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για το αν θα ξαναγίνει πατέρας, αποκάλυψε οτι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους ένα δεύτερο παιδί, ενώ πάνω στο σχόλιο της Ελίνας Παπίλα ότι η κόρη του μοιάζει πολύ, απάντησε. 

Ελένη Χατζίδου: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Παύλου

«Μεγαλώνοντας έχει πάρει αρκετά στοιχεία από την Ελένη. Εύχομαι να πάρει τον χαρακτήρα της Ελένης. Τον δυναμισμό και την ειλικρίνειά της. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top