Ετεοκλής Παύλου: Οι ερωτήσεις της δίχρονης κόρης του για το πρόσθετο μέλος

Μια τρυφερή εξομολόγηση από τον personal trainer

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Στις αρχές Σεπτεμβρίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, ενώ βάπτισαν και την κόρη τους, Μελίτα – Δήμητρα.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης


Η κόρη τους είναι σήμερα δύο ετών και έχει αρχίσει να καταλαβαίνει αρκετά πράγματα. Μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να τον ρωτάει για το πρόσθετο μέλος που έχει ο μπαμπάς της.

Ελένη Χατζίδου: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Παύλου


Την αποκάλυψε έκανε ο ίδιος ο personal trainer την περασμένη Κυριακή (3/10) μέσα από την εκπομπή «Familiar» που κάνει μαζί με τη Μυρτώ Κάζη.

Ο Ετεοκλής Παύλου αγκαλιά με την κόρη του, Μελίτα

Ο Ετεοκλής Παύλου αγκαλιά με την κόρη του, Μελίτα

«Είναι ένα θέμα το οποίο θέλαμε να το συζητήσουμε και το συζητάμε και λόγω εμού από την προσωπική μου εμπειρία. Θεωρήσαμε ότι έχει ενδιαφέρον να το μοιραστούμε εδώ μαζί σας. Το παιδάκι μου είναι δύο χρονών, θα πάει στο σχολείο σε λίγο και ήδη είναι στη διαδικασία που κοιτάει το πόδι μου. Το πρόσθετο μέλος καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι και είμαι στη φάση που προσπαθώ να το προσεγγίσω όσο καλύτερα γίνεται», είπε αρχικά.

«Για να μπορέσεις να το εξηγήσεις στο παιδί σου και να το προσεγγίσεις σωστά πρέπει εσύ να έχεις ενημερωθεί σαν ενήλικας και να θωρακίσεις το παιδί σου. Να το θωρακίσεις πνευματικά και συναισθηματικά στο να μπορεί να απαντήσει όπως πρέπει με τον ανάλογο διάλογο και επιχειρήματα για το τι συμβαίνει στον μπαμπά ή στην μαμά», πρόσθεσε ο  Ετεοκλής Παύλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top