Μάρα Ζαχαρέα: Φθινοπωρινή απόδραση στο βουνό με... αναμμένο τζάκι

 «Βουνό η θάλασσα; Αρκεί να είσαι με όσους αγαπάς» έγραψε στο Instagram

Δείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην εκπομπή του Alpha "Super Kατερίνα"

Άφησε για λίγο τον αγαπημένο της προορισμό την Πάρο και επέλεξε «βουνό» αυτή τη φορά, προκειμένου να περάσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Μάρα Ζαχαρέα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της

Ο λόγος για τη Μάρα Ζαχαρέα, η οποία πήρε χθες το πρωινό της κοντά στη φύση, ενώ πίσω της φαινόταν να σιγοκαίει η φωτιά στο τζάκι. 

«Ναι, υπάρχουν μέρη στην πανέμορφη χώρα μας που έχουν ήδη ανάψει το τζάκι!! Καλημέρα σε όλους! Καλά να περνάτε όπου κι αν είσαστε, ό,τι και αν κάνετε!!» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και διευθύντρια ειδήσεων του σταθμού, σε ανάρτησή της στο Instagram.

Παρόλο που δεν έχει αποκαλύψει πού βρίσκεται, οι πληροφορίες τη θέλουν να απολαμβάνει το τοπίο στα υπέροχα Ζαγοροχώρια, όπως  σχολιάζουν και οι ακόλουθοί της στο Instagram. 

Σε άλλη φωτογραφία που ανήρτησε η Μάρα Ζαχαρέα στον λογαριασμό της στο Instagram με φόντο ένα πετρόκτιστο γεφύρι έγραψε: «"Αγναντεύοντας"…. Βουνό η θάλασσα;; Όλοι το έχουμε αναρωτηθεί αλλά τελικά μάλλον πρόκειται για ψευτοδίλημμα. Εξαρτάται από τη διάθεση και τη στιγμή. Από την ψυχική ανάγκη της ημέρας. Αρκεί να είσαι με όσους αγαπάς. Με τους "συνταξιδιώτες" της ζωής».

Πάντως στις βόλτες τους είχαν και απρόσμενες αλλά ευχάριστες συναντήσεις. Όπως ο φιλικός σκύλος που δέχτηκε με χαρά τα χάδια της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top