Ραλλιώ Λεπίδου: Η εξομολόγησή της για τη μάχη με τον καρκίνο

Τι είπε η δημοσιογράφος του Star στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Είναι για χρόνια η ανταποκρίτρια του Star στη Θεσσαλονίκη, βγάζοντας πολλά αποκλειστικά θέματα από τη Βόρεια Ελλάδα.

Η Ραλλιώ Λεπίδου κάλυψε τις εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη για την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, κάνοντας μια προσωπική αποκάλυψη για τη ζωή της στη συνέχεια.

Ραλλιώ Λεπίδου

Η δημοσιογράφος του Star, Ραλλιώ Λεπίδου /Φωτογραφία Facebook

Η δημοσιογράφος, επηρεασμένη κι από τη μεγάλη απώλεια της Φώφης Γεννηματά και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, εξομολογήθηκε τη δική της περιπέτεια.

«Σε αγαπάμε πολύ Ραλλιώ, ξέρεις εσύ… », της είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, με τη ρεπόρτερ να απαντάει: «Κι εγώ σας αγαπώ για αυτό κι εύχομαι μια τέτοια ημέρα να έχουμε υγεία, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα με τη Φώφη Γεννήματα», είπε και πρόσθεσε: «Έχω λόγο πραγματικά, γιατί σε μια απλή εξέταση, ήταν 12 Μαρτίου δεν την ξεχνώ εκείνη την ημέρα. Όταν η γιατρός μού είπε στο λίπωμα που πήγα να βγάλω ότι είναι καρκίνος νόμιζα ότι οι συνεργάτες μου μπέρδεψαν το θέμα στο μοντάζ. Όταν είσαι δυνατός βλέπεις το ποτήρι μισογέματο, ειδικά όταν έχεις παιδιά, γιατί τότε τα παιδιά μου ήταν μικρά, δεν έχεις περιθώριο να σκεφτείς ότι θα φύγεις. Έχεις περιθώριο να πεις "άντε να τελειώνουμε"!».

«Ραλλιώ έχεις δύναμη και δεν είχες και τα περιθώρια γιατί είσαι και μανούλα», της απάντησε η Ζήνα, με τη δημοσιογράφο να υπογραμμίζει ότι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι δύναμη κι ένα χαμόγελο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top