Θοδωρής Τσαρούχας: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το GNTM

«Μην παρατάτε τα όνειρα σας ποτέ δεν είναι αργά»

Την πόρτα της εξόδου είδε ο Θοδωρής Τσαρούχας, ο οποίος δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το GNTM 4.

O παίκτης δεν κατάφερε να κάνει μια καλή λήψη στη φωτογράφιση όπου έπρεπε να δείξουν τις υποκριτικές τους ικανότητες και έτσι ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Θάνο και την Άννα.

Θοδωρής, Άννα και Θάνος στον «τάκο» του GNTM

Θοδωρής, Άννα και Θάνος στον «τάκο» του GNTM

GNTM 4: Η ανατροπή στην ψηφοφορία και η αναπάντεχη αποχώρηση!

Τελικά, οι κριτές θεώρησαν πως εκείνος είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και έτσι πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Και κάπου εδώ το μαγικό ταξίδι του GNTM έφτασε στο τέλος του. Όμως λένε πως όταν κάτι τελειώνει κάτι καινούργιο αρχίζει.
Θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική παραγωγή του @gntmgr για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στον υπέροχο αυτό διαγωνισμό, τους κριτές @genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos και τον coach @yiorgoskaravas_official που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν με τις συμβουλές τους και φυσικά τα φιλαράκια μου στο σπίτι του #gntm για την υποστήριξη.
Υ. Γ. : Οι κανόνες είναι για να σπάνε, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Μην παρατάτε τα όνειρα σας ποτέ δεν είναι αργά»!

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top