Asia Express: Το νέο συναρπαστικό, ταξιδιωτικό παιχνίδι έρχεται στο Star!

Πότε θα δούμε το νέο πρόγραμμα;

Δείτε το ρεπορτάζ του Breakfast@Star

Το Star εξασφάλισε τα δικαιώματα του διεθνούς τηλεοπτικού προγράμματος Asia Express, όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής ο Κωστής Παπαποστόλου στο Breakfast@Star

Πρόκειται για το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες και την επόμενη σεζόν θα δούμε στο Star.

Asia Express Star Channel

Εννέα ζευγάρια αγαπημένων celebrities έχουν το τεράστιο challenge να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας. Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση κι απέραντη ευρηματικότητα!

Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείς; Ό,τι κι αν ενώνει τα διάσημα ζευγάρια, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό, για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής. Θα διασχίσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους. Θα συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και θα γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας.

Asia Express Ελίνα Παπίλα

Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας, που υμνεί τη συνεργασία, την προσαρμοστικότητα, την επαφή των πολιτισμών, το ταξίδι στον κόσμο και μέσα μας.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη για να δούμε το Asia Express στο Star την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top