Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη»

Τι είπε ο παρουσιαστής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Των Ζώων

Την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσα από την εκπομπή του ένιωσε το βράδυ της Δευτέρας (04/10) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αφορμή στάθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Των Ζώων που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου.

Αρναούτογλου: Έκανα ψυχοθεραπεία και χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο στο «The 2Night Show» o παρουσιαστής πήρε τον λόγο, σημειώνοντας: «Το έχω ανάγκη να ζητήσω, προσωπικά εγώ και ίσως δισεκατομμύρια άνθρωποι, μια μεγάλη συγγνώμη σε αυτό που κάνουμε στον πλανήτη και σε αυτό που έχουμε κάνει στο σπίτι όλων μας. Γιατί νομίζω πως λίγο εμείς οι άνθρωποι έχουμε ξεφύγει και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η πάρτη μας.

H δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρναούτογλου – Αντωνίου: Έγιναν κουμπάροι στον γάμο του Παναγή Τζωρτζάτου

 

Μακάρι να μπορούσαν να μιλήσουν και να τα καταλάβουμε τα ζώα. Αν και βέβαια μας στέλνουν τα μηνύματα τους πάρα πολλές φορές. Μια τέτοια όμως μέρα, αυτό που νιώθω εγώ είναι να πω μια μεγάλη συγνώμη. Ξέρω ότι μπορεί να μην με ακούνε, ξέρω ότι το σύμπαν μπορεί κάποια στιγμή να κάνει απίθανα πράγματα, ή να φαίνεται γραφικό και παράξενο, αλλά το νιώθω.
Τα έχουμε κάνει μαντάρα πραγματικά και αν παίρναμε μερικά μαθήματα από τα ζώα νομίζω πως θα ήταν πολύ καλύτερα για εμάς τα πράγματα. Σε αυτό τον πλανήτη που κοντεύουμε να τον καταστρέψουμε».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top