Αρναούτογλου – Αντωνίου: Έγιναν κουμπάροι στον γάμο του Παναγή Τζωρτζάτου

Τι είπε ο παρουσιαστής για την εκπομπή του στον ANT1

Κουμπάροι έγιναν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου και τον Γιώργο Λιανό στον γάμο του συνεργάτη τους, Παναγή Τζωρτάτου.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την καλή του, Ελένη, έναν χρόνο μετά την τέλεση του πολιτικού γάμου στο δημαρχείο του Περιστερίου. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου στην Ελαφόνησο. Η Νάνσυ Αντωνίου έγινε και νονά του παιδιού του ζευγαριού. 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω τηλεοπτικά»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και από τους δημοσιογράφους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν αποκαλύπτοντας πως, ακόμα, δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα κάνει στον ΑΝΤ1!

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Happy Day ότι «πότε και που θα με δείτε ακόμα δεν το ξέρει κανένας ουσιαστικά… Και γω δεν το ξέρω! Το The 2night Show, πρώτα ο Θεός, είπαμε να το κάνουμε τρεις φορές την εβδομάδα. Τώρα, για όλα τα άλλα ειλικρινά έχουμε κάνει συζητήσεις αλλά δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι θα κάνουμε».

«Οπότε ότι και να σας πω δε θα είναι αλήθεια. Στο Ελλάδα έχεις ταλέντο όμως, τελικά, δε θα είμαι παρουσιαστής. Λέω για επιτροπή αν είναι να πάμε εκεί πέρα. Το σκέφτηκα λίγο καλύτερα. Αυτά τα δύο προγράμματα, φανταστείτε, τα είπα πριν τα πάρει ο ΑΝΤ1. Το Ταλέντο και τον Εκατομμυριούχο» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως «η ραδιοφωνική μας εκπομπή θα ξεκινήσει σεζόν Παρασκευή και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά παγκοσμίως»!

 

Δείτε όλη την εκπομπή Happy Day

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top