Άγριες Μέλισσες: Έρχονται χαρακτήρες που ο Δούκας είναι Άγιος μπροστά τους

Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στο Breakfast@star πριν την πρεμιέρα της σειράς

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή των «Άγριων Μελισσών» στη μικρή οθόνη.

Λίγο πριν την πρεμιέρα η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε τους πρωταγωνιστές και μίλησαν για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά και όχι μόνο.

Θεοφανία Παπαθωμά: Η νέα ζωή της «Βιολέτας» στις «Άγριες Μέλισσες»!

Κατερίνα Διδασκάλου

«Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι ένας ρόλος που έχει γραφτεί πολύ έξυπνα. Τον έχω αγαπήσει πολύ. Φέτος, η Μυρσίνη θα προσπαθήσει να φέρει τα παιδιά της κοντά της», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου, προσθέτοντας πως δεν την αγχώνει ο ανταγωνισμός μιας και υπάρχει χώρος για όλους.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το βίντεο με τον μικρό «Σέργιο» από τις Μέλισσες

Ελένη Καρακάση

Άκρως ανανεωμένη είναι η Ελένη Καρακάση, η οποία, όπως είπε, πρόσεχε πολύ τη διατροφή της, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας της. «Φοβήθηκα να μην πάρω βάρος», δήλωσε η ηθοποιός στην κάμερα του Breakfast@star. 

Αλέξανδρος Καλπακίδης

Το καλοκαίρι για τον Αλέξανδρο Καλπακίδη ήταν δύσκολο, αφού το σπίτι του, που βρίσκεται στο ρεύμα της Χελιδονούς, κινδύνευσε από τις φωτιές. 

Ένα ευχάριστο διάλειμμα ήταν ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου στη Σύρο, στον οποίο ήταν καλεσμένος.

Κωστής Σαββιδάκης

Αυτός όμως που... έβγαλε είδηση είναι ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι φέτος στις Άγριες Μέλισσες έρχονται κακοί χαρακτήρες. ο Δούκας είναι… Άγιος μπροστά τους! 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top