Ο Γιώργος και η Ελίνα είπαν «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η Ελίνα περιέγραψε τη συνάντησή της με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Το επιτυχημένο δίδυμο, ο Γιώργος και η Ελίνα, από τα «τρελά νερά» της Χαλκίδας σερβίρει πλέον Breakfast@Star και, δύο ημέρες μετά τη λαμπερή πρεμιέρα του στην πρωινή ζώνη του Star, πήγε καλεσμένο στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Ελίνα περιέγραψε τη συνάντησή της με τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Μας φώναξε η Ζήνα ένα απόγευμα στο καμαρίνι της και μας μιλούσε δυόμιση ώρες».

Οι συμβουλές της έμπειρης παρουσιάστριας συγκίνησαν τον Γιώργο και την Ελίνα, που αγωνιούσαν για την πρώτη τους φορά στην τηλεόραση. Το σίγουρο είναι ότι μόνο μαζί θα μπορούσαν να κάνουν τη μετάβαση από το ραδιόφωνο στην τηλεόραση. 

«Το επόμενο βήμα θα το έκανα μόνο με την Ελίνα» είπε ο Γιώργος Καρτελιάς

«Σαφώς και θέλουμε να μας αγκαλιάσει ο κόσμος, σαφώς και θέλουμε ο κόσμος να είναι μαζί μας. Αν μπορούμε να κάνουμε ανθρώπους να περνάνε καλά, να χαλαρώνουν, να βλέπουν στον πρόσωπό μας τον φίλο τους, τον συγγενή, τον κολλητό τους, τον αδελφό τους, εμένα μου αρκεί!

Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Φέτος περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές το καλοκαίρι. Τίποτα να έχουμε την υγεία μας και να περνάμε ωραία» ανέφερε η Ελίνα.

 

O Γιώργος και η Ελίνα μας κρατούν συντροφιά καθημερινά στις 09:00 με ευχάριστα θέματα και αποκλειστικά ρεπορτάζ. 

Δείτε όλες τις εκπομπές «Αλήθειες με τη Ζήνα» 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top