Νόβα: «Είχα ένα ψυχολογικό πολλών ετών λόγω των λεγόμενων του πρώην μου»

Tι όνομα θα δώσει στο παιδί αν είναι κορίτσι;

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Τζούλια Νόβα αφού σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Τζούλια Νόβα: Το γλυκό φιλί στον σύντροφό της λίγο πριν γίνουν γονείς

Η παρουσιάστρια όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η εγκυμοσύνη ήρθε ξαφνικά και πως όταν πήγαν μαζί με τον σύντροφό της στο γυναικολόγο και άκουσαν την καρδιά του μωρού να χτυπάει, έπαθαν σοκ.

Η Τζούλια Νόβα με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη  Μάρκου δύο χρόνια πριν σε επίδειξη μόδας 

«Μέχρι πριν από ένα χρόνο δεν με φανταζόμουν μανούλα. Ήμουν και λίγο αρνητική επειδή έτσι είχα μεγαλώσει. Είχα ένα ψυχολογικό πολλών ετών, επειδή το άκουγα σαν καραμελίτσα, πως μόλις κάνω παιδί καταστρέφεται η ζωή μου και δεν ξαναπηγαίνω διακοπές. Αυτό ήταν το σκεπτικό του πρώην συντρόφου μου, όχι το δικό μου» ισχυρίστηκε η παρουσιάστρια ενώ δήλωσε πως έχει ήδη σκεφτεί όνομα για το μωράκι της.

Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε άθελά της το φύλο του μωρού που περιμένει!

«Αν είναι αγοράκι δεν έχουμε σκεφτεί, αν όμως είναι κοριτσάκι θα το βγάλουμε Δάειρα. Είναι μούσα από την αρχαία μυθολογία».

Η Τζούλια Νόβα μάλιστα παραδέχτηκε πως μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου πίστευε πως θα μείνει γεροντοκόρη.

«Βέβαια η αλήθεια είναι ότι εγώ πάντα έλεγα ότι μετά τον χωρισμό μου θα μείνω γεροντοκόρη και δεν υπάρχει περίπτωση να βρω κανέναν επειδή είμαι τρομερά δύσκολος άνθρωπος» .
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top