Δροσάκη: Πώς αισθάνθηκε όταν ο Φιλιππίδης προφυλακίστηκε

«Η εξέλιξη των πραγμάτων μου αφήνει αισιόδοξα συναισθήματα» δήλωσε

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη τον οποίο η ίδια με άλλες δύο συναδέλφους της είχε καταγγείλει σε σεξουαλική παρενόχληση, έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Λένα Δροσάκη. 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη μεταφορά του στις φυλακές Τρίπολης

Λένα Δροσάκη: Το πρώτο post μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Η ηθοποιός τόνισε πως ο λόγος που μίλησε ανοιχτά για τη δυσάρεστη προσωπική της εμπειρία ήταν γιατί θέλει να εξαλείψει την αδικία και την κατάχρηση εξουσίας σε όλους τους χώρους. 

Μάλιστα όπως τόνισε στο Mega, ήταν πολύ τυχερή που δίπλα της βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη η οποία όταν αντιλήφθηκε «τι της συνέβη» τη στήριξε με όλες τις δυνάμεις της. 

Όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτή η ιστορία και ο γνωστός ηθοποιός προφυλακίστηκε η σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη αισθάνθηκε σαν να ξαναζεί τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα.

Μαρία Ιωαννίδου: «Kακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης, ηρεμήστε»

«Στην αρχή, όταν ήρθε η ιστορία στο φως, αρρώστησα και ανέβασα πυρετό. Ήρθε στην επιφάνεια πάλι, το έζησα πάλι, λέγοντας το. Μετά προσπαθούσα να είμαι λειτουργική γιατί είχα και το παιδί. Προσπαθούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου, όσο μπορούσα, δεν ήταν όμως εύκολο. Στην συνέχεια ήρθε η αγωνία του τι συνέβη, τι συμβαίνει, τι γίνεται, τι θα έρθει… Δεν έχει τελειώσει το θέμα, είναι εν εξελίξει, ένιωσα όμως μια ανακούφιση για τα πρώτα δείγματα … Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από αυτό που ξεκινήσαμε συνέβη κάτι. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Συνέβη κάτι που λύθηκε. Η εξέλιξη των πραγμάτων μου αφήνει αισιόδοξα συναισθήματα» δήλωσε η ηθοποιός.

Όπως η ίδια επεσήμανε όλοι θα πρέπει να παίρνουν θέση όταν γίνονται τέτοια απαράδεκτα περιστατικά.

 «δεν μπορεί να μην παίρνουν θέση ακόμα και σήμερα κάποιοι άνθρωποι. Θα περίμενα μεγαλύτερη υποστήριξη».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top