Λένα Δροσάκη: Το πρώτο post μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Η ηθοποιός τον είχε καταγγείλει στο ΣΕΗ

Βίντεο για την υπόθεση Φιλιππίδη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Την πόρτα των φυλακών της Τρίπολης πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/07), ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η στιγμή που οδηγείται με χειροπέδες στη φυλακή

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γνωστό ηθοποιό ξεκίνησε πριν από έξι μήνες όταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, τον είχαν καταγγείλει  για σεξουαλική παρενόχληση στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Πέτρος Φιλιππίδης: Πέρασε το κατώφλι των φυλακών Τρίπολης

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγείται στη φυλακή Τρίπολης / ndp

Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγείται στη φυλακή Τρίπολης / ndp

Το απόγευμα της Τρίτης (27/07), ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού μετά την απολογία του, εισαγγελέας και ανακρίτριας συμφώνησαν πως πρέπει να προφυλακιστεί.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είναι αμετανόητος. Μπορεί να διαπράξει νέα αδικήματα»

Λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση του, ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράστασή του στις γυναίκες που μίλησαν και τον κατήγγειλαν.

  «Από χθες το απόγευμα δέχομαι τα τηλεφωνήματα των κοριτσιών, όλων των κοριτσιών, που κλαίγοντας ευχαριστούν και λεν ότι μας χρωστάν. Τίποτα δεν χρωστάτε. Τίποτα δεν ήταν αυτό που ζήσαμε εμείς τους τελευταίους μήνες μπροστά στον δικό σας εφιάλτη, τη δική σας υπέρβαση. Εμείς όλοι σας ευχαριστούμε. Για το κουράγιο, την εμπιστοσύνη, τα δάκρυα χαράς. Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε. Μέχρι το τέλος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Εν συνεχεία, η Λένα Δροσάκη, μία εκ των γυναικών που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη, κοινοποίησε την εν λόγω ανάρτηση στο Instagram προσθέτοντας τα hashtags #metoogreece και #eimasteoloimazi.

Λένα Δροσάκη: Το πρώτο post μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top