Μαρία Ηλιάκη: Μίλησε για όλα στην Ελένη Μενεγάκη

Η ζωή στο εξωτερικό, οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και ο Στέλιος Μανουσάκης

Η Μαρία Ηλιάκη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, μετά τη γέννηση της κόρης της αλλά και την επιστροφή της στην Ελλάδα. 

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα! Για τη ζωή της στο εξωτερικό, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης, τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη αλλά και τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει στο Mega.

 

Ηλιάκη - Μανουσάκης: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με το μωρό τους

Η Μαρία παραδέχτηκε πως περνά μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της κάτι που φαίνεται από το πόσο έλαμπε το πρόσωπό της.

«Το συζητούσαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Εμείς λέγαμε ότι θα κατηφορίσουμε με τον Στέλιο στην Ελλάδα, δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα εκεί. Και έγινε! Πολύ η εγκυμοσύνη ήταν… Εγώ την κατάλαβα, εννέα μήνες τον εμετό που έκανα δεν τον έχει κάνει άλλη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, είχαμε και lockdown δεν μπορούσα να το πω σε άνθρωπο. Στους πρώτους τέσσερις μήνες ήμουν Ελλάδα μόνη μου, επειδή δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήταν hardcore. 

Μαρία Ηλιάκη: Δείτε το minimal σπίτι της στην Ελβετία

Ήμουν πολύ cool στην εγκυμοσύνη, είχα άγνοια κινδύνου. Τόσο cool που στον πρώτο υπέρηχο, κοίταζα σαν χαμένη την οθόνη. Ο Στέλιος απόρησε μαζί μου! Δεν αισθανόμουν ψυχικά αυτά που έχω ακούσει από άλλες μητέρες. Έπαθα όμως όλα τα σύνδρομα που σε πιάνουν στην εγκυμοσύνη. Μόλις γεννήθηκε αυτό το πλασματάκι και το κράτησα στην αγκαλιά μου, συνειδητοποίησα ότι έγινα μαμά και συγκινήθηκα πολύ» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Για τη ρουτίνα με το μωρό της, που είναι τρεισήμισι μηνών είπε: «Ξυπνάει στις 8 το πρωί και καμιά φορά μες στη νύχτα…».

Ο Στέλιος Μανουσάκης επέστρεψε στην Αθήνα για να στηρίξει τη Μαρία Ηλιάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Στέλιος Μανουσάκης επέστρεψε στην Αθήνα για να στηρίξει τη Μαρία Ηλιάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top