Elif: Ο περίεργος σπιτονοικοκύρης των Ελίφ -Μελέκ που δημιουργεί προβλήματα

Δείτε το 2ο επεισόδιο του 5ου κύκλου την Παρασκευή 10/9 στις 17.40

Η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά θυμώνουν με τον τρόπο, που φέρεται η Παρλά στον Κερέμ, ειδικά η Χουμεϊρά και την προειδοποιεί. Μετά το πρωινό, η Παρλά ετοιμάζει καφέ για εκείνη και τη Χουμεϊρά για να συμφιλιωθούν αλλά η Χουμεϊρά παραμένει σταθερή στη στάση της και η Παρλά σοκάρεται από τη συμπεριφορά της. Πιστεύει πως της φέρεται έτσι εξαιτίας όλων όσων πέρασε με τον Ταρίκ.

Ο Κερέμ προετοιμάζεται για την άφιξη του Μαχίρ στην εταιρία. Είναι ενθουσιασμένος αλλά ταυτόχρονα διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Όταν πηγαίνει η Μπιρτσέ στο γραφείο του, ο Κερέμ τη ρωτάει αν έχει νέα της Σουρεγιά. Η Μπιρτσέ του λέει πως η Σουρεγιά είναι καλά αλλά δουλεύει σκληρά και έτσι δεν έχουν χρόνο για να μιλάνε συχνά.

Elif: Ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος της δραματικής σειράς στο Star

Η Ελίφ και η Μελέκ συναντάνε τον σπιτονοικοκύρη τους και τα λόγια του τις αναστατώνουν. Η Μελέκ πρέπει να πάει στη δουλειά της για μια έκτακτη ανάγκη και είναι αναγκασμένη να αφήσει μόνη της την Ελίφ. Ενώ η Μελέκ είναι στη δουλειά και η Ελίφ μόνη στο σπίτι, ο σπιτονοικοκύρης τους έρχεται και χτυπάει το κουδούνι αλλά στη συνέχεια ανοίγει την πόρτα με το δικό του κλειδί. Η Ελίφ τρομάζει. Εκείνη τη στιγμή επιστρέφει και η Μελέκ η οποία θυμωμένη του ζητάει να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο ποτέ ξανά. Το επόμενο πρωί η Μελέκ αλλάζει την κλειδαριά του σπιτιού της…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top