Ελένη Μενεγάκη: Ποιος θα πάρει τη θέση δίπλα της στο πλατό;

Η εκπομπή θα βγαίνει από ένα άκρως εντυπωσιακό πλατό

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας και όλα είναι έτοιμα για τη νέα της εκπομπή στο Mega. 

Μετά την αναβολή της πρεμιέρας, η παρουσιάστρια θα βγει στον «αέρα» την ερχόμενη Δευτέρα στις 13:30. Στο πλευρό της θα βρίσκονται συνεργάτες από το παρελθόν, αλλά και νέα πρόσωπα. 

Ελένη Μενεγάκη: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της

Το Πρωινό του ANT1 εξασφάλισε πλάνα της Ελένης, κατά την έξοδό της από το στούντιο όπου και θα βγαίνει η εκπομπή της. Ο Βαγγέλης Περρής παρουσίασε στο Πρωινό όλο το ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 

Όπως είπε ο δημοσιογράφος η εκπομπή θα βγαίνει από ένα άκρως εντυπωσιακό πλατό. Ενδιαφέρον ωστόσο αποτελεί το πρόσωπο που θα βρίσκεται δίπλα της, στην πρώτη δηλαδή θέση στο τραπέζι της τηλεοπτικής παρέας.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σάββας Πούμπουρας είναι τα δύο πρόσωπα που διεκδικούν την πρώτη θέση στο τραπέζι της εκπομπής, καθώς ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, δε θα βρίσκεται on air καθ΄όλη τη διάρκεια. Για την ώρα πάντως, οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής, συνεχίζονται.

«Δεν υπάρχει ένας φυσιολογικός ανταγωνισμός ανάμεσα στον Πούμπουρα και τον Ουγγαρέζο για το ποιος είναι ο… πρώτος πανελίστας; Ας το πούμε έτσι.. Επειδή ξέρω όμως την ψυχολογία του Σάββα και του Δημήτρη, μπορεί μέσα τους να σημαίνει κάτι αυτό για το ποιος τελικά θα καθίσει δίπλα στην Ελένη» , ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top