Λιάγκας για Βανδή: «Νέος άντρας στη ζωή της; Είναι αυτός που ακούω;»

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στο αεροδρόμιο

Στο αεροδρόμιο «τσάκωσε» τη Δέσποινα Βανδή η κάμερα του Πρωινού και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας το πρωί της Τρίτης. 

Η τραγουδίστρια κάθε Σαββατοκύριακο ταξιδεύει για τη Κύπρο, όπου εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και τραγουδάει μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Η Δέσποινα Βανδή εξήγησε τους λόγους που δε θα γίνει φέτος η συνεργασία με την Άννα Βίσση:

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα φέτος για όλους μας. Με την Άννα Βίσση όταν θα συνεργαστούμε θα πρέπει να βρούμε και το σωστό μαγαζί. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι εντελώς αμφιλεγόμενη για το τι θα γίνει, ποια μέτρα θα προκύψουν. Το σίγουρο είναι πως το θέλουμε πάρα πολύ και οι δύο και κάποια στιγμή θα γίνει. Προφανώς αυτή η χρονιά, που δεν ξέρουμε ακόμα τι μας γίνεται, είναι λίγο περίεργη και όλα είναι στον αέρα».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει αν υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της μετά το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Βέβαια, κανείς δε θέλησε να του απαντήσει με τον παρουσιαστή του Πρωινού να συνεχίζει: «Εγώ ρώτησα κάτι απλό και εσύ μου το γείωσες! Αν έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της, επειδή διαβάζω διάφορα… Είναι αυτός που ακούω; Δεν ξέρω κάτι από την ίδια, αλλά ξέρω. Είναι ωραία γυναίκα η Δέσποινα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top