Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι»

Έκανε πρεμιέρα με το Happy day

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha με την εκπομπή της «Happy Day». Ανανεωμένη και μαυρισμένη από τις διακοπές της στην Πάρο, την Αμοργό και την Ίο, επέστρεψε για ένατη συνεχόμενη χρονιά στην πρωινή εκπομπή. 

Η παρουσιάστρια θα καλημερίζει τους τηλεθεατές, έχοντας στο πλευρό της τους Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι γι’ ακόμα μία χρονιά εδώ, να σας καλημερίσω και να γίνουμε μια παρέα. Αν βάλεις τον αριθμό στο χαρτί και σκεφτείς ότι είναι εννιά σεζόν, είναι πολλές. Έχω γεννήσει δυο παιδιά σε αυτή την εκπομπή, έχω κάνει μια μεγάλη διαδρομή και πολλούς φίλους και κυρίως έχουμε χτίσει μια πολύ ωραία σχέση». 

Στα πρώτα λεπτά της εκπομπής η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις πληγές που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές του καλοκαιριού, δίνοντας κουράγιο στους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη.  

«Ήταν ένα περίεργο και διαφορετικό καλοκαίρι, ένα δύσκολο καλοκαίρι. Εύχομαι πραγματικά να είστε καλά, να είστε υγιείς», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


 

Δείτε όλη την εκπομπή «Happy Day»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top