Elif: Γνωρίστε τους χαρακτήρες του 5ου κύκλου

Πρεμιέρα την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 17:40

Elif Star

Έχοντας επιζήσει, μετά από την τρομακτική  επίθεση με όπλο από τον άντρα, που είχε προσλάβει ο Ταρίκ, η Μελέκ και η Ελίφ καταφέρνουν να φύγουν και να βρουν καταφύγιο σε μια φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης. Η Μέλεκ, μετά από τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος,   είναι αποφασισμένη να μη επιτρέψει σε τίποτα και σε κανέναν να τη χωρίσει ξανά από την αγαπημένη της κόρη, την Ελίφ.

Αυτή τη φορά θα έχουν ένα σταθερό σπίτι και θα ζήσουν μια συνηθισμένη ζωή, μακριά από εχθρούς που θέλουν να τις  πληγώσουν. Η Μελέκ αγωνίζεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ζωής και η μικρή Ελίφ βοηθά σε αυτή την προσπάθεια τη μητέρα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μητέρα και κόρη γνωρίζουν την Ασλί, μια δασκάλα εικαστικών και εκείνη τους προσφέρει τη βοήθειά της. Η Ασλί καταφέρνει να γράψει την Ελίφ στο σχολείο, όπου εργάζεται, με ψεύτικο όνομα, ώστε κανείς να μην τη βρει, αλλά όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, η Ασλί απολύεται. Η Μελέκ καλεί την Ασλί να ζήσει μαζί τους και οι τρεις τους μοιράζονται την καθημερινότητα, με τις δυσκολίες της και όλες τις χαρές της. 

Η ζωή όμως δεν είναι εύκολη ούτε και στο αρχοντικό της οικογένειας Χακτανίρ. Η Ματσιντέ εξακολουθεί να αναζητά την Ελίφ, ώστε να της δώσει τις μετοχές της εταιρίας,  που ανήκαν στον Γιουσούφ. Ωστόσο, η Ματσιντέ διαπιστώνει ότι αρχίζει να έχει προβλήματα μνήμης και αργότερα διαγιγνώσκεται με τη νόσο Αλτσχάιμερ. Η 

Ματσιντέ ανησυχεί ότι δεν θα καταφέρει να βρει τον Έλιφ προτού χάσει εντελώς τη μνήμη της. Η κατάσταση για τη γλυκιά αυτή γυναίκα χειροτερεύει όταν εμφανίζεται στη ζωή της ξανά η αποξενωμένη αδελφή της, η Κιγιμέτ, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια απουσίας και σιωπής για να πάρει εκδίκηση. Η Κιγιμέτ δηλητηριάζει την ψυχή 
και το μυαλό του γιου της Μαχίρ, με ψέματα για την οικογένεια Χακτανίρ και σχεδιάζει μαζί του την καταστροφή της. Ταυτόχρονα, η κόρη της Ματσιντέ, η Χουμεϊρά αγωνίζεται να πάρει πίσω τα μερίδια της εταιρείας, που έδωσε ο σύζυγός της Ταρίκ στην άπληστη και φιλόδοξη ερωμένη του, Ράνα, προτού μπει στη φυλακή. Η Ράνα δεν θα αρκεστεί σε αυτά αλλά θα συνωμοτήσει και θα προσπαθήσει να πάρει τα πάντα από την οικογένεια Χακτανίρ. Αλλά τα προβλήματα της Χουμεϊρά δεν σταματούν εδώ καθώς απειλείται από μαφιόζους, από τους οποίους ο Τάρικ είχε δανειστεί χρήματα. Μην έχοντας άλλη επιλογή και για να παραμείνει ασφαλής, προσλαμβάνει έναν σωματοφύλακα, τον Λεβέντ, για να την προστατεύει. 

Όμως ακόμα και στο μεγαλύτερο σκοτάδι, η αγάπη πάντα ανθίζει και αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σε αυτούς, που έχουν μέσα τους το φως για να την αγκαλιάσουν και να τη ζήσουν. 

Η Ασλί καταφέρνει να βρει δουλειά ως βοηθός σχεδιαστή στην εταιρία Χακτανίρ όπου συναντά τον Κερέμ. Ο Κερέμ γοητεύεται από την καλοσύνη  της Ασλί και καθώς γνωρίζει ο ένας τον άλλον, αρχίζουν να ερωτεύονται. Υπάρχει όμως και η σκοτεινή πλευρά της αγάπης. Η Παρλά, η πρώην αρραβωνιαστικιά του Κερέμ, εξακολουθεί να θέλει απελπισμένα να  είναι μαζί του, παρόλο που ο γάμος τους είχε ακυρωθεί. Ο Κερέμ είδε τον πραγματικό χαρακτήρα και τα ψέματα της καθώς οι ισχυρισμοί της για παράλυση αποδείχθηκαν ψευδείς, λίγο πριν ενώσει για πάντα μαζί της τη ζωή του. Η Παρλά επιμένει πως το ότι στάθηκε ξαφνικά όρθια στα πόδια της όταν άκουσε τον πυροβολισμό την ημέρα του γάμου τους, είναι ένα θαύμα. Συνεχίζει να σχεδιάζει να γίνει σύζυγος του Κερέμ και δεν εγκαταλείπει αυτή την ιδέα. 

Η αγάπη εμφανίζεται επίσης σε ένα άλλο μέρος της οικογένειας καθώς η Χουμεϊρά γνωρίζει τον σωματοφύλακά της και το τραγικό παρελθόν του όταν έχασε τη γυναίκα και την κόρη του. Δύο τραυματισμένες ψυχές συναντιούνται και ερωτεύονται βαθιά.  

Ένα άλλο απροσδόκητο ρομάντζο αναδύεται καθώς ο ανιψιός της Ματσιντέ, ο Μαχίρ, συναντά τυχαία τη Μέλεκ και μέσα από την αγάπη της καταφέρνει να δει την αλήθεια για τη μητέρα του και τον ιστό με  ψέματα και δολοπλοκίες, που είχε φτιάξει. Η άδολη αγάπη της Μελέκ κάνει τον Μαχίρ ένα καλύτερο άτομο και εγκαταλείπει όλα τα σχέδια καταστροφής. Η Κιγιμέτ στρέφεται εναντίον της Μελέκ όταν μαθαίνει πως η κόρη της είναι κληρονόμος της περιουσίας των Χακτανίρ και καταφέρνει να τη βάλει φυλακή και να υποφέρει. Ο Μαχίρ θα αγωνιστεί για να τη βγάλει από τη φυλακή και να υποδείξει τον αληθινό ένοχο.  Η Μελέκ θα είναι αυτή που θα αναλάβει το δύσκολο 

έργο να δείξει το αληθινό πρόσωπο της Κιγιμέτ στην οικογένεια Χακτανίρ, μια αλήθεια που θα βαφτεί με αίμα αθώων.

Μέσα σε όλες τις ίντριγκες των ενηλίκων, η γλυκιά Ελίφ συνεχίζει να λάμπει και να βοηθά τους ανθρώπους γύρω της να δουν την ομορφιά της ζωής. Θα πάρει τελικά η 
Ελίφ όσα δικαιούται από τη Ματσιντέ; Θα γίνει επιτέλους το μικρό κορίτσι και η μητέρα της Μελέκ μέλη της οικογένειας Χακτανίρ και θα λάβουν την ασφάλεια και την άνεση, που τους αξίζουν, μετά από όλες τις φοβερές δοκιμασίες, που έχουν υποστεί;

Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2018 – 2019. 5ος Κύκλος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ιζαμπέλα Ντάμλα Γκιουβενιλίρ, Σελίν Σεζγκίν, Νεβτζάτ Τζαν, Νουρ Γκιουρκάν, Φατίχ Αϊχάν, Οζλέμ Σαβάς, Ομέρ Φαρούκ Τσαλισκάν, Τζεμ Κιλίτς, Μελίς Γκολ, Ουγκούρ Οζμπατζί, Σεϊντά Μπαϊράμ, Μπερνά Κεσκίν, Γιλντίζ Ασιαλί, Χασάν Ντενιζγιαράν, Ετσέ Μπαλίς, Εϊλέμ Φερζάν


Ελίφ (Ιζαμπέλα Ντάμλα Γκιουβενιλίρ)

Η μικρή Ελίφ είναι πια κοντά στη μητέρα της αλλά όσοι θέλουν να τους κάνουν κακό δεν θα σταματήσουν. Οι δυσκολίες της ζωής είναι πολλές για μητέρα και κόρη αλλά η αγάπη, η καθαρή καρδιά και η πίστη στο καλό, θα είναι οι σύμμαχοι τους, που τελικά δεν θα τις προδώσουν. 

Μελέκ (Σελίν Σεζγκίν)

Η Μελέκ έχει βρει την Ελίφ και έχει βρει και τον εαυτό της. Μόνη της μεγαλώνει την κόρη της με δυσκολίες και προβλήματα, αλλά η αγκαλιά της Ελίφ και το χαμόγελο της είναι για εκείνη η μεγάλη της παρηγοριά. Η γνωριμία της με τον Μαχίρ θα αλλάξει τη ζωή και των δύο για πάντα. 


Ματσιντέ (Νουρ Γκιουργκάν)

Η Ματσιντέ προσπαθεί να σταθεί βράχος δίπλα στα παιδιά της, που περνούν δύσκολες στιγμές στην προσωπική τους ζωή και προσπαθεί να τα βοηθήσει να κλείσουν τις πληγές τους. Δεν έχει σταματήσει στιγμή να αναζητά την Ελίφ και τη Μελέκ για να τους δώσει το μερίδιο από την οικογενειακή περιουσία, που τους ανήκει, αλλά φοβάται πως ο χρόνος δεν θα είναι με το μέρος της. 


Κερέμ (Νεβτζάτ Καν) 

Ο Κερέμ είναι ανακουφισμένος μετά από τη ματαίωση του γάμου του με την πανούργα Παρλά, αλλά η ανάμνηση της αγαπημένης του Σουρεγιά τον βασανίζει. Η γνωριμία του με την Ασλί και η άφιξη του Μαχίρ στην εταιρία, θα είναι για αυτόν μια νέα αρχή. 


Ετσέ Μπαλίς (Ασλί) 

Η Ασλί είναι μια καλόκαρδη δασκάλα εικαστικών, που γνωρίζει την Ελίφ και τη Μελέκ και προσπαθεί να τις βοηθήσει. Τα γεγονότα, που θα ακολουθήσουν, θα φέρουν την Ασλί κοντά στον Κερέμ.


Παρλά (Σεϊντά Μπαϊράμ)

Η Παρλά παραμένει όπως ακριβώς ήταν, φιλόδοξη, αγενής και πανούργα. Προσπαθεί να πείσει τον Κερέμ πως ήταν πραγματικά ανάπηρη και πως έγινε «θαύμα» και κατάφερε να σταθεί στα πόδια της την ημέρα του γάμου της. Δεν παραιτείται και είναι αποφασισμένη να κερδίσει τον Κερέμ. 

Χουμεϊρά (Μπέρνα Κεσκίν) - Λεβέντ (Τζεμ Κιλίτς)

Η Χουμεϊρά βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Ο άντρας, που αγάπησε την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο, οι μετοχές της είναι στα χέρια της Ράνα και έχει χάσει το παιδί, που με τόση λαχτάρα περίμενε. Τα προβλήματα για εκείνη δεν τελειώνουν εξαιτίας του Ταρίκ αλλά θα βρεθεί στο δρόμο της, ένας φύλακας άγγελος, ο Λεβέντ. 


Ράνα (Γιλντίζ Ασιάλι)

Η Ράνα έπαιξε και κέρδισε, εξαπατώντας τελικά τον δήθεν έρωτα της ζωής της,. Έχει πια λεφτά και δύναμη αλλά δεν της φτάνει, τα θέλει όλα και θα κάνει τα πάντα για να τα αποκτήσει, χωρίς συνείδηση. 

Κιγιμέτ Οζλέμ (Οζλέμ Σαβάς)

Η Κιγιμέτ είναι αδελφή της Ματσιντέ. Επιστρέφει μετά από 30 χρόνια δήθεν μετανιωμένη αλλά στην πραγματικότητα έχει καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο εκδίκησης και εξόντωσης της οικογένειας Χακτανίρ. Σύμμαχός της ο γιος της Μαχίρ.


Μαχίρ  (Φατίχ Αϊχάν) 

Ο Μαχίρ είναι ο γιος της Κιγιμέτ, μεγαλωμένος με το μίσος της μητέρας του για την οικογένεια της αδελφής της Ματσιντέ. Εξυπηρετεί όλα τα σχέδια της μητέρας του αλλά η γνωριμία του με τη Μελέκ θα γίνει αφορμή για να αλλάξει ριζικά χαρακτήρα και πορεία στη ζωή.

Σαφάκ (Ουζγκούρ Οζμπατσί) – Λεμάν (Παρλά Σενόλ) - Αλέβ  (Εϊλέμ Φερζάν)

Ο Σαφάκ  έχει δείξει πια ξεκάθαρα στη Ζουλιντέ πως είναι η γυναίκα της ζωής του και θέλει να την παντρευτεί και να τη φροντίσει μαζί με τον γιο της, τον Εμιρχάν. Η μητέρα του Λεμάν εξακολουθεί να αντιδρά και αυτό τον φέρνει σε αδιέξοδο. Η Λεμάν όμως δεν είναι το μόνο εμπόδιο στο μέλλον του. Και η Αλέβ θα κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει τη σχέση του με τη Ζουλιντέ.


Τζουλιντέ (Μελίς Τζοκ) – Εμιρχάν (Ομέρ Φαρούκ Καλισκάν)

Η Ζουλιντέ αγαπάει τον Σαφάκ και θέλει να ζήσει μαζί του αλλά ξέρει πολύ καλά πως η Λεμάν δεν θα το δεχθεί. Υπάρχει όμως και κάποιος άλλος που θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στη Ζουλιντέ και τον γιο της Εμιρχάν, ο πατέρας του, που επιστρέφει στη ζωή τους. 


Μπιρτσέ (Μπουρτσού Καρακαγιά) – Ακίν (Χασάν Ντενίζγιαραν)

Η Μπιρτσέ συνεχίζει να εργάζεται με επιτυχία στον όμιλο Χακτανίρ αλλά βρίσκεται συνεχώς σε κόντρα με τον νέο ειδικευόμενο, τον νεαρό Ακίν.

#StarChannelTV #neoprogramma #LetsStar

Δείτε όλα τα επεισόδια της ELIF

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top