Τέσσερα χρόνια χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη: Το συγκινητικό βίντεο της Φίνος Φιλμ

Η αείμνηστη ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 74 ετών

Διάφορες φωτογραφίες από τις δημόσιες εμφανίσεις της αείμνηστης ηθοποιού

Το ημερολόγιο έγραφε 18 Αυγούστου του 2017 όταν η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» από τη ζωή. Η αείμνηστη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη, σε ηλικία 74 ετών.

Έλληνας ηθοποιός: «Δεν αποκτήσαμε ποτέ φιλικές σχέσεις με τη Ζωή Λάσκαρη»

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, στην οικογένειά της, αλλά και στους θαυμαστές της που την αγάπησαν μέσα από τις ταινίες της.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Ζωή Λάσκαρη: «Περάσαμε φουρτούνες και μπουνάτσες»

Με αφορμή τα 4 χρόνια από τον θάνατο της, η Φίνος Φιλμ ετοίμασε για τη Ζωή Λάσκαρη ένα συγκινητικό βίντεο μέσα από στιγμές της στις ταινίες «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Εγωισμός» και «Αγάπη για Πάντα».

Πέρασαν 4 χρόνια από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

«Με μια μοναδική αύρα γοητείας, η Ζωή Λάσκαρη ήταν μια ατόφια σταρ, ένα θεότρελο crazy girl, μια σπουδαία καλλιτέχνης που δεν φοβήθηκε ποτέ να πάρει ρίσκα. Αγαπημένο «παιδί» της Φίνος Φιλμ και μούσα του Γιάννη Δαλιανίδη, ερμήνευσε σπουδαίους ρόλους, καθιέρωσε την αντισυμβατική της περσόνα και κέρδισε το χειροκρότημα που της άξιζε.

Έφυγε σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια (πότε πέρασαν;) και την θυμόμαστε μέσα από στιγμές της στις ταινίες «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Εγωισμός» και «Αγάπη για Πάντα»», γράφει η Φίνος Φίλμ στην επίσημη σελίδα της στο Instagram.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top