Οι «άγνωστοι» Beatles μέσα από ένα νέο μουσικό ντοκιμαντέρ

Τα... σκαθάρια επιστρέφουν

 51 χρόνια από την διάλυση τους και 41 από την δολοφονία του Τζον Λενον, οι Beatles επιστρέφουν.   Το μουσικό ντοκιμαντέρ «Get Back» που πήρε το όνομα του από την ομότιτλη επιτυχία τους, προέκυψε μέσα από ένα άγνωστο οτπικο-ακουστικό υλικό 56 ωρών. 

Βλέπουμε για πρώτη φορά τα μουσικά σκαθάρια στον μικρόκοσμο τους: στο στούντιο.  Αλληλοπειράζονται,  προβάρουν τραγούδια, ηχογραφούν… 

Τζον Λένον: 40 χρόνια από τη δολοφονία του θρυλικού «σκαθαριού»

Δε θυμίζουν τους σούπερ σταρ που χάνονταν στις ασφυκτικές αγκαλιές των θαυμαστών τους.

Τα 6 επεισόδια έχει σκηνοθετήσει ο Πίτερ Τζάκσον, γνωστός από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Χρειάστηκαν 3 χρόνια για το μοντάζ αλλά και την αποκατάσταση των φθαρμένων καρέ από τις μπομπίνες.

Πανταχού παρούσα στα πλάνα η αγαπημένη σκιά του Λενον, η γυναίκα του, η Γιοκο Όνο. Λίγους μήνες μετά  από την μαγνητοσκόπηση οι απίθανοι 5 αιφνιδιάζουν την βιομηχανία του θεάματος, σοκάρουν τον πλανήτη. Με μια ιστορική κίνηση γράφουν το τέλος του γκρουπ!

Τα αγόρια από το Λίβερπουλ ξεπέρασαν ακόμα και τα όνειρα τους, τότε που το στοίχημα με τον χρόνο έμοιαζε με… επιστημονική φαντασία.Τα 13 άλμπουμ τους έχουν πουλήσει 600.000.000 αντίτυπα και σήμερα το κοντέρ της Beatles - mania συνεχίζει να γράφει...   

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top