Κονιτοπούλου για Βαρυμπόμπη: «Έφυγα χωρίς να ξέρω που πηγαίνω»

Το παράπονο που εξέφρασε η τραγουδίστρια για την οικογένειά της

Νάσια Κονιτοπούλου

Στιγμές αγωνίας αλλά και φόβου βίωσε πριν από λίγες ημέρες η Νάσια Κονιτοπούλου. Η τραγουδίστρια φοβήθηκε πάρα πολύ όταν είδε τις φλόγες να πλησιάζουν επικίνδυνα το σπίτι της που βρίσκεται στη Βαρυμπόμπη.

Μάλιστα, χρειάστηκε να απομακρυνθεί από το σπίτι της, όχι μία, αλλά δύο φορές. «Έφυγα και πήρα μαζί μου τα δύο σκυλάκια και μια τσάντα. Ο γιος μου θα έπαιρνε το τρίτο που είναι πιο μεγαλόσωμο. Πήγα προς Γλυφάδα. Στον δρόμο έβρεχε στάχτες. Ο γιος μου δε σήκωνε τα τηλέφωνα. Είναι εθελοντής πυροσβέστης. Είδα το σπίτι μου στις ειδήσεις ότι δεν είχε καεί. Περνάει η πρώτη βραδιά άσχημα λόγω  της ατμόσφαιρας. Την άλλη μέρα είδα πάλι καπνό και πιο κοντά. Βλέπω δύο παιδιά μου γνωστά και μου είπαν ότι πήρε φωτιά μια γνωστή ταβέρνα. Παίρνω τον γιο μου να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Άρχισα να πανικοβάλλομαι γιατί η φωτιά έκανε μια στροφή και άρχισε να κατεβαίνει, σαν να με κυκλώνει» είπε αρχικά στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

«Πέρασε η Πολιτική Προστασία με ντουντούκες να εκκενώσουμε. Ένα ρούχο πήρα. Αν είναι να χαθεί, τι να πάρεις. Λέω, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν ξέρω βέβαια αν έχανα το σπίτι μου τι θα έλεγα. Κοίταζα γύρω γύρω και έλεγα “τι να πάρω;”. Πήρα μόνο τα έμψυχα και μια αλλαξιά. Πήγα στην Κωνσταντίνα (σ.σ. την τραγουδίστρια), την ευχαριστώ πολύ», πρόσθεσε η ίδια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Νάσια Κονιτοπούλου εξέφρασε δημόσια τα παράπονά της για την οικογένειά της, η οποία όπως ισχυρίζεται δεν της τηλεφώνησαν για να μάθουν αν είναι καλά.

«Να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που νοιάστηκε από συναδέλφους, φίλους και γνωστούς. Η οικογένεια προς μεγάλη μου έκπληξη δε με πήρε τηλέφωνο. Δε θέλω να κατηγορήσω κανέναν, μπορεί οι άνθρωποι να είναι σε χειρότερη κατάσταση από μένα. Ο θείος μου ο Βαγγέλης με πήρε τηλέφωνο πολλές φορές. Έχει κι εκείνος σπίτι στην περιοχή. Για τους υπόλοιπους δεν έχω ιδέα. Το να επικοινωνεί όλος ο κόσμος και να νοιάζεται και να σου λέει έλα να μείνεις σαν να είναι δικός σου (και όχι η οικογένεια); Και πάλι δεν ξέρω τι τους συμβαίνει Θύμωνα να σου πω  την αλήθεια. Με αυτό που έγινε και τόση αγάπη που εισέπραξα από γύρω μου, δεν με νοιάζει πια για τους συγγενείς. Τους φίλους τους επιλέγουμε. Μέχρι σήμερα ένιωθα πολύ μόνη μου. Αυτό άλλαξε τώρα. Και χαίρομαι πάρα πολύ. Τους ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους. Εκεί που άνοιγα το παράθυρό μου και έβλεπα πράσινο τώρα βλέπω μόνο καμένα δέντρα. Θα ξαναπρασινίσουν. Το θέμα είναι να μας γίνεται μάθημα. Κάτι να γίνει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top